Utstilling, ikke alltid like moro…

den

Dobbelutstilling hele helgen, vi har vært på Exporama. Ikke veldig gode resultater for Deilig, rød sløyfe med HP på lørdag og blå (!) sløyfe i dag… Er utstilling egentlig morsomt? Jeg har funnet ut at jeg er en skikkelig dårlig taper på Deilig sine vegne fordi jeg synes hun fortjener mer. Hunden er utrolig vakker og har et herlig gemytt!

Lørdagen gikk egentlig greit, men Anniken var nok litt nervøs i ringen. Det medførte at Deilig krøp litt sammen og ikke fikk vist seg skikkelig. Gulvet i ringen var glatt så hun løp også litt for forsiktig, ihvertfall så forsiktig at Deilig ikke fikk vist de gode bevegelsene sine.
Kritikken var forøvrig veldig bra; «Black and white in great condition. Pleasing head. Ear set could be higher. Well balanced in great coat!» 1. KVAL, 2. KONK, HP. Dommer: Valerie Hutton.

…  også kom vi til søndagen …
Anniken var borte i dag så Charlotte skulle stille selv. Deilig sto kjempefint, men fikk ikke vist seg frem ordentlig fordi ringen var ganske liten. Jeg mener at Deilig ble vel vist frem, men vi fikk blå sløyfe (!)!! Hva skal man si til det da???   *le litt og putte i glemmeboken*
Kritikken; «Bitch shown in good condition. Head not as clear cut as I would like. Good bone. Could be stronger in movement». 2. KVAL. Carole Vaughan.

Ellers gjorde Izzy det bra i dag som andre beste tispe med CK, gratulerer til Izzy og Åshild!!! (Izzy er Buffys søster!)

Tutta og jeg dro rett på NRH trening på lørdag, fortsatte vår lydighetstrening. Veldig fornøyd med innkallingen, også gjorde vi litt fvf. Fortsatte på apporteringen og synes vi hadde kommet et bitte-litt skritt videre, hun holder nå fast i apporten i ett-to små sekunder.

Søndag etter utstillingen dro vi til Ringbanen for å gå tur. Tutta og Deilig fikk kose seg sammen med Lucky, Schumi og Kida på tur. De var helt spinnville over å få løpe og koset seg veldig. Tok en liten runde med apportering på Tutta og litt budføring med Deilig før vi forsvant hjemover. En lang helg med hundefokus, nå skal vi kose oss i sofaen i hele kveld!!

Snakkes plutselig,
Team Tutta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..