NRH, NBF og NKK :)!!!

den

Jubi, Tutta og jeg er med på rekruttlaget til NBF for 2011 :)!!

For to år siden ble jeg og Buffy tatt ut til rekruttlaget, men dessverre ble jo Buffy syk så jeg måtte trekke meg.

I år har vi søkt igjen og i dag fikk vi den gledelige meldingen om at vi har kommet med på sporlaget, jippi!!! Det er tre helgesamlinger + Sølen kurset, gjett om vi gleder oss :)!!

I dag har vi trent  med laget igjen, Deilig har rundert og Tutta fikk gå et spor.

Deilig skulle bare få funn igjen i dag, men dessverre tullet hun med melding og bitt igjen idag. Hun «venter» hos figuranten og legger fra seg løsbittet og kommer ikke før de melder fra på samband. Merkelige greier. Heldigvis har vi utrolig flinke figuranter på vårt lag så hun får ingenting gratis og måtte derfor selv tenke ut løsning med å plukke opp bitt og videre returnere til mutter’n. Etter et par slag til byttet jeg ut hageslange-bitt til vanlig skum-løsbitt og da kom Deilig med melding med en gang. Litt rart, er det meldingen?? bittet?? at jeg roper henne inn??  Hmm….

I neste økt fikk Deilig prøve seg på et langt overværssøk over et jorde. Første forsøk gikk ikke så bra pga. vinden, men neste forsøk gikk veldig fint. Deilig fikk ferten av figurant på ca 80 – 90 meters avstand og fulgte opp ferten, ingen problem med melding og jubalong hos figuranten :)!!  Flinkeste Deilige :)!!

Tutta fikk gå spor i dag også og Terje var grei å la ut pinne-spor til henne :)! Jeg ba om et spor i kupert terreng og jeg skal love at vi fikk kjørt oss. Det gikk bratt oppover og like bratt nedover, jeg snublet og gikk på snørra et par ganger, mens Tutta var superstødig foran i sporet. Jeg holdt igjen i lina alt jeg kunne, mens hun la seg på og trakk meg oppover fjellskråningene. De to første pinnene fant hun, men den siste pinnen gikk hun over. Ja, ja, ikke verdens undergang det :)! Første halvdel av sporet gikk Tutta veldig fort, men da hadde hun sidevind så hun gikk sekundærspor. Fram til andre pinne syns jeg hun gikk kjempebra med veldig bra trøkk i lina, men allikevel konsentrert og fokusert og nesa godt ned i bakken :)!! Flinke Tutta, vi skal jobbe litt mer med gjenstander og fokus i primærspor, men so far so good :)!!

Ja, også må jeg jo fortelle om Annikens nye jobb!!!  Hun har vært å skrevet kontrakt med NKK i dag, og skal begynne som kundeservice-medarbeider tidlig i mai. Det var mange hundre søkere til stillingen så jeg er kjempestolt av henne, godt jobbet vennen :)!!

 

 

 

 

2 kommentarer Legg til din

  1. Tonje sier:

    Grattis til både det ene og det andre:) Moro!

    1. myaussies sier:

      Tusen takk Tonje :)!! Skal se det blir rimelig hektisk fremover :)!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..