Tur, trening og besøk i Bodø!

den

Torsdag var jeg på reise med jobben til Bodø og av så heldig at jeg fikk en liten time ekstra » fritid». Heldigvis var Kristin hjemme, så jeg fikk hilse på henne og jentene :)!!! Kristin eide (eller hadde ihvertfall tilhørighet) til boxeren vår Bella og hadde også kullsøsteren til Bella, og vi ble kjent i boxerperioden min :).

Kristins boxertispe Lykke traff jeg første gang i oktober 2008 (bildet), da var hun bare fire uker.

Nå har hun blitt en superfin boxerjente  på tre år. Verdens vakreste dypbrune øyne og et herlig uttrykk! En fantastisk personlighet og jeg måtte benytte tiden til å kose med «boxertrynet» :)!!! For oss som har hatt boxer er vel boxerlyder noe av det beste som finnes :)!

Ja, også må jeg ikke glemme Lady!! En fornem saluki på to år, jeg tror jeg vil beskrive henne som vakker og majestetisk. Hun syntes nok ikke besøksdamen var noe spesielt spennende, men nedlot seg til å hilse, og etterhvert fant vi tonen vi også :)!

Jeg fikk en superfin presang av Kristin, en sparebøsse med bilde av aussievalper!! Småpenger skal spares, ikke godt å vite om det spares til valp eller ny Bodø tur :)!

Lenke til Kristins blogg med bilder fra besøket: Fredag 14 oktober | Boxer & Saluki i Nord.

… og ja, jeg må jo lenke til bildegalleriet fra den helgen i oktober 2008 som Kristin var på besøk. Det var valpeshow i Letohallen og Buffy ble hhv. BIR og BIM valp :).

Og hva har vi gjort ellers denne uken???  Mandag gikk jeg tom for batteri på bilen så da måtte Viking-mannen komme og hjepe meg. Etter at vi fikk start på bilen måtte jeg kjøre rundt på måfå, så mens bilen sto på tomgang fikk jentene løpe rundt på Trandumgresset.

Tirsdag gikk vi lang koselig tur med Monica & Co. og onsdag var vi på NRH trening. Runderte og runderte og runderte. Deilig gjorde jobben sin, men jeg ville alt for mye og var egentlig ikke noe god hundefører. Det eneste som er positivt er vel at jeg merker det selv og da kan jeg jo gjøre noe med det :).

Imorgen bli det trening igjen før jeg gyver løs på en arbeidsuke med massevis av møter og intervjuer + eksamen på personlighetsteste kurset. Jada, fritid er oppskrytt dere!!! 🙂

2 kommentarer Legg til din

 1. Monica sier:

  Søte boxer’n 🙂
  Takk for turen på tirsdag – vi får ta ny tur snart igjen.
  Kjenner meg igjen med å ville altfor mye, der er vi i samme båt.

 2. myaussies sier:

  Ja, veldig fin boxerjente!!
  Turene våre er gull verdt for både to- og firbente så bare si fra når du er klar :)!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..