Travle dager

Torsdag – miljøtur i Lillestrøm med Salto, Deilig og Kaysa :). Vi rundt og tasset, så på folk, trente litt lydighet og spiste soft-is :)!

Så har vi hatt en travel helg med mange aktiviteter, Anniken har hatt eksamen så Salto og jeg har vært barnevakt for Dina, vår feriegjest.

Fredag – en hel times løpetur i skogen på Salto og Dina, så utrolig godt for begge to :). Dina elsker å løpe og er skikkelig kjapp så Salto måtte faktisk jobbe litt for å holde følge.

Lørdag – lang løpetur med Salto og Dina i skogen, før Salto fikk seg en treningsøkt. Et par runder med biting i filla var dødskult, og etterpå fikk han søke i garasjen etter kongen sin. Tor oppsummerte status på hjemmesiden sin, har rappet litt av det han skrev så jeg vet hva vi har å jobbe med :):

 • Bitt: Et veldig bra første bitt. Han biter hardt og rolig. Fremstår som belastbar og er skrudd sammen riktig nervemessig.
 • Kamp: Kampen er god, men skulle gjerne hatt mere tilkjemping. Er vel greit å nevne at hunden er trent i skinn kun 3 eller 4 ganger før….
 • Jakt: Salto har stor jakt, og den driften er en ressurs for hunden.
 • Temprament: Har mye temprament, og lave terskler for å starte aktivitet. Lydighet og ro trening er viktig.
 • Miljø inne: Fremstår som miljøsterk, men bør trene mere momenter på å ta seg frem i krevende miljø
 • Søkslyst: Hunden har stor søkslyst, men må jobbes mere med inne for å øke forståelsen. Ute har han stor forståelse for spor og feltsøk. Overværet ligger veldig lett for hunden. Bør prioritere et godt grunnlag på spor.
 • Arbeidslyst: Veldig til stede.
 • Utholdenhet: I forhold til alder veldig bra.
 • Utfordringer: Har tendens til frustrasjonslyd. Viktig med god kommunikasjon og aktivisering når hunden er stille.
 • Fysikk: Har en god grunnfysikk, men i forhold til alder er det nå på tide og bygge både muskler/kondisjon ved hjelp av ikke belastende øvelser.
 • Kjemi: En svært god kjemi mellom hund og fører.
 • Konklusjon: Ekvipasjen er på rett vei :).

Søndag – tur på Linnerudkollen, først en tur med alle tre hundene i sele, ikke lett når tre stykker dra i tre forskjellige retninger….  Fikk orden på mine to så de gikk fint, mens feriegjesten ikke klarer å stokke beina i riktig retning. Endte med at strikken min røk, så jeg måtte gå ned til bilen igjen.

Tok med meg Deilig først opp på sletta på hoppbakken og trente LP med henne, før hun fikk bade og svømme også koste vi oss med vaffel og kaffe :). Sååå koselig å ha Deilig for seg selv igjen 🙂 🙂 :)! Vi koste oss, vi 🙂 🙂 :)!

 

 

Tok Salto på en miljørunde rundt på Linnerudkollen før jeg begynte å lure på hvordan utsikten ville være på toppen av bakken… Som tenkt så gjort :)! Mange, mange, mange trappetrinn på Salto på strekkmetall-trapp som gikk veldig bra. Han går rolig og forsiktig og plasser bena sine godt. Da vi skulle ned tok vi veien og stoppet opp for et lite kaste-kong-søk, før vi gikk ned til bilen. Utsikten var forresten veldig fin :)!


Det ble noen trappetrinn :)!


Beviset på at vi kom oss opp :)!

2 kommentarer Legg til din

 1. Zebra sier:

  Så herlige bilder. Og jepp de hoppbakkene er tunge, kjenner til de:)

  1. myaussies sier:

   Takk for hilsen i bloggen, fin mosjon for baken de trappene :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..