Og to skritt frem igjen :)!

den

Ny LP trening i dag og det gikk faktisk veldig bra :)! Salto fikk løpe ut litt i forkant av treningen og han var relativt rolig da jeg tok ham ut av bilen.

Han traff Winna før jeg satt ham inn i bilen og det var stor gjensynsglede :). Kanskje ikke det aller beste for en hormonell guttunge, men han må lære seg å omgås andre uten å ta helt av.

Fellessitt:
Ikke helt vellykket, mye lyd fra guttungen. Fikk belønnet på et tidspunkt da han var stille, men jeg må tenke litt hva jeg skal gjøre for å få bort lyd på denne øvelsen.

Fellesdekk:
Salto starter meg et spetakkel av en annen verden så han fikk ikke lov å legge seg ned. Tok ham ut av situasjonen og gikk litt rundt med ham før jeg dekket ham ned. Fikk lyd på dekken og det liker jeg ikke, men fikk belønnet da han var stille.

Fri-ved-fot:
Kommandering med avstandsbelønning. Jobbet med posisjon og springmarsj og det gikk veldig fint. Holdtene var ikke fullt så bra, ettersom han ikke sitter ned og sitrer av forventning, så dette tok vi tak og jobbet med. Han ble roligere etterhvert, men jeg har belønnet holdter i det siste så han har tydelig forventninger om at ved holdt så er øvelsen slutt. Fint å få avdekket dette, det kan vi gjøre noe med :).

Dekk under marsj:
Kjørte full øvelse en gang, guttungen legger seg på første kommando, ligger helt stille og øvelsen ble veldig bra. Fin guttunge :)! Nå kan vi jobbe med raskere neddekk så øvelsen blir ennå bedre.

Apportering:
Kjørte full øvelse og fikk en tjuvstart på guttungen. Den fikk jeg stoppet og tok ham tilbake uten belønning. Kastet apportbukken en gang til, ga guttungen en go’bit og kommanderte og fikk et godt opptak, fin fart inn og ut, bra innsitt og hold uten tygg. Juhu :)! SaltoBalto :)!

Hopp over hinder:
Kjørte først to runder med Hopp/fot og belønnet dette. Fin fart, fint hopp, ingen touch, fin innsitt og flink hund :). Avanserte til å trene frem-hopp og belønnet med ball. Salto satset friskt, hoppet langt og fikk belønningen sin langt ut. Hoppe er moro :)!

Alt i alt en god trening, fikk mange gode tips som vi kan jobbe videre med. Mindre og mindre lyd ila. treningen som tidligere, vi lander nok etterhvert :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..