LP treninger :)!

den
Fri ved fot :)!
Fri ved fot :)!

Mandag og tirsdag kveld har vi igjen trent LP med ganske bra resultat. Jeg har vært streng på bilrutine og gå inn på banen, og jeg merker stadig forbedring.

Mandag jobbet vi med fvf igjen og belønning med go’biter. Har strukket lengden på fvf slik at Salto faktisk må gå et stykke før han får belønning. Dvs. han får go’bit underveis, men jeg er nøye med å bare belønne at han er rolig og uten lyd. Ball får han som belønning når han er helt rolig, og da mener jeg rolig. Lave skuldre, jevn pust, også blir det belønning.

Hadde en fellesdekk med helt nye hunder som gikk veldig bra. Fire schæfere på rekke og rad på fellesdekk, deriblant Winna og en annen søt svart frøken med løpetid. Null problem for Salto, han lå veldig fint.

Alt i alt en god treningsøkt.

I går var vi igjen på samme sted, men da med andre nye hunder. Startet med fellessitt for noen av hundene, mens resten trente rundt oss og bak oss. Mye forstyrrelser og jeg varierte avstanden til Salto på sitten. Vi har ikke trent så mye sitt, og han er ikke så trygg på sitt som på dekk, men da jeg regulerte avstanden og gikk nærmere ble han tryggere.

Videre jobbet vi med stå under marsj. Vi har såvidt begynt med denne øvelsen og jobbet med momentet og belønnet at han sto. Gikk også litt videre og gikk fra mens hans sto stille.

Ny øvelse var kryp og Heidi hadde gode tips til innlæring av krypen. Belønningen nede mens hunden ligger og må strekke seg frem til go’biten. For Salto er det ikke nytt at go’bit kommer ved kontakt så vi fikk litt gratis hjelp her :).

Siste øvelse for dagen var forangående i line. Vi har såvidt startet på denne øvelsen tidligere, men la det bort litt pga. mye lyd. Trolig et tegn på at jeg har gått for fort frem og at han ikke har forstått øvelsen. Nå gikk vi helt tilbake til target stick og fikk en veldig god økt.

Veldig fornøyd med guttungen og innsatsen, fin kveld til tross for at det ble en klissvåt affære :)!

2 kommentarer Legg til din

  1. Monica sier:

    Høres ut som dere er i god steam om dagen. Da er det bare å stå på. Gøy når fremgangen kommer og dere er kjempe flinke 🙂

  2. myaussies sier:

    Det er moro når det går bra, kult med en hund som anstrenger seg :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..