Kennelsamling i Valdres :)!

Salto og SkrullaVi har hatt noen flotte dager i Valdres på kennelsamling :)! Mange hyggelige mennesker med masse hundekompetanse, solskinn nesten alle dager, gode treningsøkter og like gode sosiale økter for de to-bente :).

Salto fikk en god økt i runderingsløypa på torsdag. Han gikk fint uten påvirkning og løper rette, fine slag. Fikk ett tomslag og da var jeg litt for treg med å kalle han tettere til meg på midtlinja før jeg sendte over. Litt slurvete gjort, men da fikk vi klarert hva jeg skulle trene på resten av helgen :)!

På lagmøtet ble det vedtatt at Stjerna måtte skifte navn så hun ble offisielt omdøpt til Skrulla. Det kler henne mye bedre :)! Etter navneskiftet fikk Skrulla løpe i terrrenget, finne figurant og gikk rett i belønning. Ingen problem med å leke langt unna, dette var gøy :). På slutten av dagen fikk hun en runde i filla og etterhvert biter hun hardt og syns det er veldig moro.

Fredag ble det først en runde med T-kullet så jeg fikk tatt masse bilder, og Skrulla fikk leke med noen andre mennesker. T-kullet jobbet med belønning, her er en liten videosnutt: Terra får belønning.

Etter den økten kjørte vi ned i skogen for et par korte spor på Skrulla og rundering med Salto. Denne dagen var jeg mye mer skjerpet og vi gjorde en veldig bra rundering. Jeg syns selv jeg tok ham godt imot på tomslagene, på riktig side av linja, og sendte ut på en god måte. Veldig godt fornøyd med den økten :)!

Skrulla fikk noen korte spontanspor med kong i enden og viste ganske raskt at nesen fungerer. De to siste sporene i skogen var ganske bra og nesen var dypt nede i lyng. Her er det bare å jobbe på :)!

Etter treningen gikk jeg en lang tur med Salto og Skrulla i terrenget. Godt å ha god samvittighet for at hundene trenger en lang hvileøkt når mutter’n selv skal være sosial :)!

Lørdag fikk Skrulla være ute på campingen mens de andre møttes. Hun har blitt veldig fin i møte med nye mennesker, møter alle med et åpent sinn og er bare blid og trivelig. Jeg blir bare mer og mer begeistret for Skrulla, hun er en skikkelig go’jente :)!

Salto runderte på lørdag og ettersom det var siste skogsdagen på han lot vi han få strekke lengden litt. Vi begynte med å lete etter «tom» og da han ikke var der han skulle sendte jeg Salto over på andre siden. Litt rot fra fører igjen… Blir altfor mye å administrere når jeg skal finne gate, ta imot hund og i tillegg svare på spørsmål fra midtlinja!!! Full skjerpings på de neste slagene og da ble det veldig mye bedre. Salto gikk flere tomme slag etter hverandre og da han ikke finner blir han mer og mer intens. På tredje tomslaget skrudde han også på nesa og da ble det veldig moro å se han jobbe :)!! Flinke gutten :)! Endte på en økt på ca 250 meter rundering på Salto, godt fornøyd med innsatsen :)! På neste rundering må jeg passe på at jeg fyller på litt med noen funn før vi igjen kan øke på litt.

Etter trening fikk Salto og Skrulla en times tur i terrenget med bading og løping og nå begynte de endelig å leke med hverandre :)! Gjett om det var deilig å se Skrulla ha det så moro med storebror :)! Videosnutt: Salto og Skrulla

Søndag var det høydepunktet på kennelsamlingen med en LP økt for alle. Lineføring med forstyrrelser og fellesdekk. Salto gikk veldig bra lineføring, han skjerper seg når det blir mye forstyrrelser, har ikke lyd og går fint i posisjon. Morsom økt :)!

En super samling, lært masse nytt og trent både to- og firbente. Tusen takk for en fantastisk helg :)!

Noen bilder fra helgen:

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    Høres ut som en fin kennelsamling. Skrulla ….morsomt navn 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..