Fysisk og fellesdekk :)!

den

Tur på Trandum i går kveld med innlagt fysisk økt og felledekk, dvs. enkeltdekk ble det jo egentlig :).

Vi gikk en tur med Salto og Skrulla før de skulle få løpe en økt også trene litt LP. På vei tilbake til bilen la jeg ned Salto på jordet og gikk i skjul bak bilen. Bjørn-Erik var forstyrrelse og etter to minutter gikk han forbi Salto. Salto ligger fint og har rullet over på siden som jeg vet han gjør når han skjønner han skal ligge lenge. Etter ca 3,5 minutt begynner han å kjede seg og setter nesa i bakken for å snuse rundt og jeg roper BLI!! fra bak bilen. Skal si schæfer’n ble overrasket!!! Han hørte stemmen min, men så meg ikke og skjønte ingenting av hvor den korreksjonen kom fra :). Resten av tiden lå han stille og bare kikket ut i luften :). Lot ham ligge i ca 6 minutter.

Etter dette fikk Salto en løpeøkt med kong og det var lenge siden sist!! Syns ikke han hadde så god kondis som jeg håpet så dette må vi gjøre mer av. Nå har det vært en lang periode med mye varme så det er naturlig at kondisen har falt litt og jeg vet at den kommer raskt tilbake.

Etter fysiske økten kjørte vi inn i leier’n og jeg la igjen Salto ned på en ny dekk. Denne gangen lå han i drøye 6 minutter. Han var på vei ned med nese en gang, men da tenkte han seg om og husket at det ikke var lov :). Fine Salto, godt fornøyd med økten.

Skrulla og Bjørn-Erik trente både fysisk og gå pent i bånd og jeg syns de har kommet veldig langt. Hun jobber veldig godt sammen med Bjørn-Erik og gjør alt hun kan for å gjøre ham til lags. Det kommer til å bli en fin ekvipasje etterhvert, men det tar litt tid :).

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    Høres ut som en vellykket treningsøkt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..