NRH appellprøve

den

I helgen forsøkte vi oss også på appellprøven til NRH, men det gikk ikke helt etter planen…. Vi strøk på dekken…. :(. Jeg var skikkelig skuffet, hadde virkelig ikke forventet at Salto skulle flytte på seg, men det gjorde han altså…..

Vi var tre hunder som gikk opp til prøve, en mudi, en schæfertispe og Salto. Tilgjengeligheten var selvfølgelig uproblematisk, det er bare en liten «hilse på dommer’n» seanse før fellesdekken. Etter at vi var kommet i skjul gikk det ikke mer enn 30 sekunder før schæfertispen kom løpende og da hoppet hjertet mitt over ett slag!!! Salto ble liggende da schæfer’n stakk, men mudien reiste seg opp. Etter to minutter kommer det en forstyrrelse i form av en hund som går forbi og Salto ligger fortsatt, men etter fire minutter kryper han en hundelengde. Etter 4,5 minutt kryper han en hundelengde til, og da stryker vi….  Fillebikkje!!

Fri ved fot gikk veldig bra, han går pent til tross for at det er 15 cm høyt gress og på et jorde. Apportering av en tom flaske og en fleecelue går fint. Fin fart ut, bra opptak, god fart inn; med innlagt tygg på den flasken…; fin innsitt og god avlevering. Siste øvelse er innkalling og dommer’n lokker med seg Salto ca tyve meter vekk fra meg. Jeg roper han inn og han kommer som vanlig som en kanonkule.

Stryk på fellesdekk, men bestått de andre øvelsene. Jaja….   🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..