Rundering og felt :)!

den

NRH trening med nytt lag tirsdag kveld :).

Salto runderte og hovedmomentet for trening var å få god flyt, og at han kommer innom meg på midtlinja før han drar ut igjen på neste side. Vi trente på Bøleråsen og der er det veldig åpent og fint og veldig fint å trene passeringer :). Startet med funn på begge sider for Salto og med godbit før han fikk løsbittet. Godbiten hadde han ikke tid til å spise, men snappet løsbittet og dro inn med melding :). Belønning med kong hos figurantene.

Videre kjørte vi tre tomme slag og Salto kommer fint inn til meg, supre passeringer :)! På siste slaget blir han litt selvstendig og går ikke rett frem og da roper jeg ham inn for å få ham riktig. Da drar han avgårde fremover i terrenget og det får han ikke lov til!!! Ropte ham inn og sendte på nytt!! Avsluttet med funn på begge sider også ga vi oss, godt fornøyd :).

Salto fikk også prøve seg i feltet som var lagt ut for en annen hund. Kjørte først påvirkning med liten NRH gjenstand og Salto løp fint ut og hentet. Så fikk han to gjenstander i feltet uten påvirkning og fant begge to. På den første gjenstanden søkte han litt vidt, men på gjenstand nummer to gikk han ned i finsøk og jobbet veldig bra. Ga oss etter de to gjenstandene :).

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..