Spor og felt :)!

den
Hør nå her; "Jeg kaster og du henter :)!!"
Hør nå her; «Jeg kaster og du henter :)!!»

NRH trening med laget i går, Salto og jeg fokuserte på spor og felt.

Vi startet med et asfaltspor på mange forskjellige underlag, som jeg la selv. Salto sjekket ut litt i starten, men etter det satt han nesen i asfalten og dro avgårde. Slet litt på skifte til grus i motvind, men fant sporet og dro videre. Etter noen overganger og hushjørner kom vi til porten hvor brannvesenet øver på å slukke branner og der var det fire store brannbiler, masse brannmenn, røykdykkere og slanger!! *oops*

Jeg må innrømme at jeg faktisk ikke turte å gå forbi porten så jeg måtte dra av Salto av sporet, det var lett!!! NOT!!! Han slipper vel ikke et spor han holder på å gå!! Jeg dro han med meg over plassen og bort til gresset hvor sporet gikk; sa Spor! til Salto og han sugde nesa fast i gressplenen og gikk videre :)! Han gikk spor så brannmennene skvatt tilside, synd at jeg ikke hadde tid til å ta frem telefonen og filme :)!

Feltet gikk sånn passe greit, lurer på om jeg har trent for mye egne felt. Blir fort det når man trener alene, og igår opplevde jeg at han hadde litt lite fart. Håper jeg får kjørt en gjennomkjøring til med et felt hvor en annen tråkker for meg så jeg får opp jakten hans og får belønnet funn skikkelig før prøven.

Vi fant tre av fire gjenstander på tiden, men jeg syns ikke det var sånn sprut i Salt som det pleier å være. Det skal sies at han hadde vært syk tidligere på dagen og at det selvfølgelig påvirket han.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..