Tur og rundering :)!

Mutter'n er litt stolt av guttungen :)!
Mutter’n er litt stolt av guttungen :)!

Vi fortsetter treningen vår, det er utrolig deilig å kunne utnytte det fine været vi har :)!

Mandag ble det en stille dag for hundene, men vi gikk en lang tur på Ringbanen før jeg skulle ha kurs hos Oslo Hundeskole. Det hadde vært en hektisk helg på Salto og Skrulla var kommet hjem fra fjellet så de hadde bare godt av å få en dag med hvile :).

I går morges var det nydelig sol så jeg bestemte meg for en morgentur på Trandum. Vi tasset ned til Aurtjern og både Skrulla og Salto koste seg og løp omkring :). Skrulla hadde tydeligvis behov for å oppdra Salto igjen så han fikk pepper for det meste han gjorde :). De er nå søte disse to da :)!

På vei tilbake til bilen gikk vi forbi ruinene og der oppdaget jeg at Skrulla syntes mørket var litt skummelt. Lot henne få lov til å undersøke på egenhånd og tilslutt gikk hun helt inn i det mørke rommet. Selvfølgelig støtter hun seg mye til Salto og han er ikke redd for noenting :). Jeg la ut litt godbiter til et søk inne i det mørke rommet og da var det fort glemt at det var skummelt, flink jente 🙂

Da vi var kommet vel igjen det lille mørke rommet tok vi like godt turen inn i det store, og der er det blant annet to «grøfter» man enten må hoppe over, eller gå «planken». Det ville ikke Skrulla gjøre så jeg overtalte henne og etter et par runder over grøften spratt hun over på egen hånd. Trygg og fin i miljøet denne Skrulla :)!

Avsluttet turen med litt søk etter ballen og en kondisøkt på Salto.

I går kveld var det rundering for Salto og målet var å sette ham på fastbittet igjen. Det gikk veldig bra, hadde en snapp mellom første og andre figurant, men det fikk jeg korrigert. Ellers meldte Salto rent og pent og på eget initiativ på alle de første funnene. Vi avanserte til forskjellige figuranter, stående, gående, liggende og under duk; null problem! Salto meldte på alle sammen. På den gående figuranten ble han litt usikker, men tenkte seg om i to sekunder før han tok bittet og meldte på eget initiativ.

Avsluttet med to tomslag, ett funn og en hare som han ikke fikk og løp til bilen med han. Tror vi fikk kjørt en bra økt :)!

2 kommentarer Legg til din

  1. Monica sier:

    Flinke hunder. Høres ut som Skrulla koser seg og finner ut av ting. Og Salto er flinkeste gutten 🙂 Er på Jessheim til tirsdag om du er hjemme.

  2. annvenne sier:

    Skrulla begynner å bli litt mer stabil og finne seg til rette, skal snart på kurs nå :)!
    Jeg tror kanskje jeg er på trening på tirsdag…. Men kan du ikke sende meg en melding?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..