Dogs4All og skogsbursdag :)!

Vi har som vanlig hatt en travel helg, sosialt og hyggelig :)!

Fredag var jeg på Godset og besøkte Winna og Voys igjen. Hadde ikke sett dem på tre måneder og jeg vet ikke helt hvem som var mest glad for å se hvem. Winna hoppet nesten ut av hundegården og Voys satt på fanget mitt hele ettermiddagen. Salto hylte av glede da han fikk se Winna og de løp rundt på tomta og viste tydelig glede over å se hverandre igjen. Voys var så glad for å se Salto at hun kysse-slikket alle tennene hans, mens stakkars guttungen ikke ante hvordan han skulle respondere :)!

D4ALørdag var jeg på Dogs4All, og sto på stand for Oslo Hundeskole; instruktørkurset. Møtte igjen mange av de som hadde vært oppe til eksamen helgen før og de fleste husket «hu’ derre med schæfer’n!» :)…. huffda…. jeg kan bare begynne å grue meg til det blir min tur til å ta eksamen…  :).

Mye folk på messa, masse kjente som stakk innom og veldig mange kursdeltagere som var innom for å hilse på. Etter jobben gikk jeg en runde på salgsmessene, men jeg har sett det meste før og endte ut med å kjøpe noen Provit go’biter til Salto og Skrulla. Ingen store innkjøpsraid denne gangen :).

Bjørn-Erik og Skrulla var innom for en miljøtreningsrunde og Skrulla oppførte seg veldig fint, flinke barn :)!

I går var vi i 50-års lag med innlagt trening i skogen, en veldig hyggelig dag :)!

Salto runderte og gikk som en kule i går! Veldig fornøyd :)! For å tenke litt annerledes startet vi med to tomslag igår, og så i funn på tredje. Salto startet med full sprut, langt og rett ut, inn på linja, jobbet han over, langt og rett ut, over igjen og rett i funn. Steike for en fart!! Godt fornøyd med egen innsats å linja, jeg syns selv jeg klarte å se riktige gater og bruke kroppen for å få Salto ut på riktig sted.

Vi kjørte videre med funn og tomslag og Salto fortsatte med like gode fart. Han hadde et grunt slag på høyre side som jeg ikke kjøpte, tok ham inn og sendte på nytt. Samme skjedde… han gikk grunt og langt frem, men jeg klarte å rope ham inn og stilte opp og sendte på nytt. På tredje forsøk gikk han rett og langt og da var der bare å rope ham inn og sende over. Rett i funn og full belønning med fille hos figuranten. Herlig :)!

Dette var en god økt. Fornøyd med at de to gangene Salto hadde figuranten i nesa kom han ikke inn selv om jeg ropte fra midtlinja, det er positivt! Jeg må bli ennå flinkere til å jobbe i passeringene, ikke komme for langt bakpå ift. å finne gater, finne sted, ta ham inn osv., men jeg føler at vi er på riktig spor :). Må også huske på at jeg skal ha gata klar på andre siden selvom jeg vet at det er funn. Jeg må passe på at jeg sender riktige signaler til Salto.

Skrulla og Bjørn-Erik gikk spor igår. Jeg la ut et spor til henne på ca 400 meter med tre gjenstander og en slutt. Moro å se at de har fremgang i skogen, selv om de trener mest lydighet om dagen :). Skrulla hadde en god start, mye roligere enn jeg har sett henne på lenge. Bjørn-Erik er blitt flink til å lese henne og selv om de trenger en del mengdetrening på spor, drag i lina osv. har de kommet langt på kort tid. Skrulla gikk over første gjenstanden, men markerte fint på både to og tre. Hun fikk et sportap da den teite sporleggeren hadde gått over et nedfalt tre, sånn gjør man ikke!!! Spor går på bakken!! Hilsen Skrulla :)!

Etter sportapet satt vi henne på de siste 30 meterne mot slutten så hun fikk en godavslutning på sporet. Ekvipasjen har fortsatt litt å jobbe med, men det går riktig vei :)!

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    Høres ut som en fin helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..