Vi takker av 2013 :)!

20130716_125459Et langt år og en lang sesong begynner å nærme seg slutten.
2013 har vært et år med mye trening og Salto og jeg har lagt et godt grunnlag for neste år :). Vi har kommet ganske langt på LP øvelser, vi har jobbet bra med spor og begynner også få et greit tak på runderingen.

Hva gjorde vi i 2013?

De første månedene på året brukte vi til å trene fysisk, det var masse snø og vi hadde mange flotte skiturer på fjellet og i nærområdet :).

Vi har også startet såvidt i konkurranseringen og besto Ferdselsprøven i april, startet i LP1 i mai og september. Vi har også bestått NRH Appellen, NRH Feltet og NRH Ukas arbeid B og B-sporet. (Runderingsprøven er ennå ikke bestått, men den har vi fått utsettelse på fordi Salto fikk Fulunkulose på labbene).

Vi har vært på mange kurs og samlinger med Bjørnulvsklanen og NRH, og det jeg setter aller høyest var sporkurset i mai i år. Fokus var spor på hardt underlag og et var en utrolig bra helg!! Lærerikt, spennende, mye trening og en super instruktør :). Tusen takk til oppdretter Tor :)!

NRH Hovedkurset i august var også en superbra treningsuke for vårt vedkommende. Salto beviste igjen og igjen at han jobber hardt og er toppmotivert til tross for at det var langt over 25 varmegrader hver eneste dag. Salto er alltid beredt og har en kapasitet som virkelig imponerer meg. Vi gikk spor, runderte, meldte på gjenstander og gikk teig, fant igjen en tapt radio og kom på forsiden av Redningshundens sommerutgave :).

Høsten har vært preget av fokus på rundering og jeg har fått veldig mye god hjelp av treningskompiser i Bjørnulvsklanen. Salto og jeg begynner å få taket på runderingsøvelsen. Fantastisk artig å jobbe med en hund som er så sugen på finne figurantene :)!

I våres var jeg instruktør på et sporkurs i klubben, og dette ga mersmak ift. instruktør-rollen. Jeg har derfor begynt på Instruktørkurs i Oslo Hundeskoler og har praksis på kursplassen et par kvelder i uka :).

I juni fikk vi en hund til, da kom Skrullemor til oss :)! Egentlig bare som fosterbarn, men det ble veldig permanent :)! Fineste jenta :)! Bjørn-Erik eier Skrulla og de er blitt et godt team. Spennende å se om de kommer til start i 2014 :).

Så hva skal vi gjøre i 2014 da?

Først og fremst skal vi gjennomføre noen påbegynte oppgaver; Instruktørkurset, NRH B-rundering og mørkerundering.

Ift. NRH er jeg usikker på om vi kommer til godkjenning i 2014. Jeg vil gjerne, men Salto er fortsatt veldig ung så det kan hende vi må vente ett år til. Det eneste jeg vet med sikkerhet er at jeg må ha noen mål å jobbe mot. Det er ikke noe moro å trene hvis vi ikke har noen helt konkrete mål. Da blir treningen tilfeldig og lite målrettet, og for meg ganske meningsløs. Hvis vi ikke er klare for A-godkjenning må vi ihvertfall finne noe annet å gjøre. Da blir det start i LP med fokus å få opprykk, og prøve oss på å starte i bruks, både NBF og RSP er fristende. Vi får se da, vi finner nok på noe :)!

Takk for det gamle :)!

2 kommentarer Legg til din

  1. Monica sier:

    Vært et aktivt år og jeg er sikker på at dere kommer til å lykkes. Dere er så utrlig målrettet og flinke 🙂 Takk for det gamle

  2. annvenne sier:

    Takk i like måte Monica, takk for det gamle :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..