Vi har åpnet sporsesongen :)!

den

I forrige uke fikk vi endelig startet sporsesongen :)! Juhu, det er stas :)!

Salto syntes det var stor moro å få gå spor igjen, men han går som mye med beina at det er langt over akseptabelt! Startet på asfalt med et kort spor og lot Salto bare starte spontant når han kom i sporet. DET gikk altfor fort, men han markerer gjenstand og får belønning. Kjørte to – tre korte spor etter hverandre og det siste sporet var faktisk ganske bra. Ro i starten, ro i sporet og fine overganger. Sporunderlag; fuktig asfalt.

Fredag fikk også Salto et par spor, men da ble det spor på gress og altfor ferskt. Mye bein og mutter’n holdt på å dra på trynet… 🙂

Lørdag og søndag kjørte jeg kurs så da gikk jeg lange turer med Salto og Skrulla i grustaket og i skogen. De fikk løpe løs i drøye timen på begge turene og koste seg stort etter flere timer i bil. Salto fikk være ute et par ganger underveis på passeringskurset. Han er en stødig kar som ikke gidder å se på andre hunder som går forbi, og fin å bruke i møtesituasjoner.

I går var vi på LP trening igjen, men jeg føler ikke at det går så veldig bra. Han har mye lyd og det blir mye konflikter. Jeg tviler på om han noen gang kommer til å bli noen stor konkurransehund, det krever ihvertfall mye arbeid fra vår side. Vi får se hva det blir til, men nå prioriterer vi spor og rundering.

Spor i går på asfalt, god start, men mye bein. Må legge mye vanskeligere oppgaver til gutten så vi får mere nese og mindre bein….  *mumlenoeomatjegskulleværesnilll* 🙂

 

 

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    En utrolig vinter vi har, og deilig med barmark. Kan tenke meg det er morsomt å gå spor igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..