Treningstur til Kristiansand :)!

den

I helgen var Salto og jeg i Kristiansand sammen med kullsøsken og kullmor :)! Vi var der for å trene og besøke Torhild og Caos, også ble det masse tid til sosialt i tillegg :)! Torhild bor ytterst ute i havgapet på Flekkerøya utenfor Kristiansand, en perle av ett sted. Vi bodde ca 1,5 meter fra vannkanten i ei lita sjøbu’ :)!

Fredag kjørte jeg en tur innom «hytta» i Risør så Salto fikk seg en god tur før han skulle bo i bilen. Det er ikke vår hytte lenger, den ble solgt for noen år siden, men det var utrolig koselig å rusle rundt på gamle trakter. Litt vemodig å besøke sin gamle hytte, men den ble godt tatt vare på :).

Lørdag var det rundering. Salto fikk sin tur i ny løype og med nye figuranter og startet veldig bra. Etterhvert ble mutter’n ganske utydelig for guttungen så han måtte klare seg sjøl i runderingsløypa og det er ganske urettferdig! Stakkars Salto gjorde så godt han kunne, men mutter’n gjorde en dårlig jobb med både motivering og passering!!! Sååå utrolig teit!!! Jeg vet jo at jeg ikke gjør jobben min, men klarer liksom ikke å rette det opp. Jaja, noen treninger skal ikke gå fullt så bra :)!

Søndag var vi på Møvik fort og jeg la ut et spor til Salto på ca 600 meter. Det ble litt forskjellig terreng, lyng, myr, skog, grus og fjell. Vi fikk en veldig god start, gikk tilbake til sitt ved sporstart, og Salto dro avgårde. De første par-hundre meterne gikk for fort, men etter det gikk det veldig bra. Salto gikk på et par sportap og skjønte at han måtte være litt grundigere og både i kryss, passering og kryssing av vei gikk han kjempebra. Plukket alle fire gjenstander + slutt, veldig fornøyd med sporet faktisk :)!

Søndag kveld satte vi kurs mot Jessheim igjen, mange timer i bilen for å trene, men det var en veldig hyggelig tur. Noen bilder ble det, men kun med mobil. I tillegg tok Steinar Kjelland masse bilder med sitt kamera og jeg anbefaler at dere besøker web’en hans og link til bilder :). Jeg har lånt noen av bildene hans og håper han tilgir meg :)! Sjekk web’en her: http://www.bruksleon.com/. Og link til bildene her: http://www.flickr.com/photos/14030068@N04/sets/72157642735989633/.

Bilder fra Steinar:

 

Et par bilder fra helgen;

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    Ser ut som en herlig tur og det øverste bilde av deg og Salto var nydelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..