Påskeferie :)!

Sånn, da var vi hjemme igjen etter en super treningsferie på Torpomoen i Ål i Hallingdal. En gjeng med Bjørnulvshunder og et lass med NRH’ere var på treningscamp, så jeg tok turen for å trene litt sammen med resten av gjengen.

Rundering på onsdagen, ble en god økt på Salto :). Han gikk veldig bra, fikk funn på første og gikk noen tomme før han fikk funn av onkli’ flinke figuranter :). Jeg gjorde jobben min på midtlinja og vi hadde et bra samarbeid, godt fornøyd med den økta :).

Torsdag gikk vi spor inne i leier’n og Salto fikk trene på hardt underlag, forstyrrelser og spor i beferdet område. Jeg er kjempefornøyd med sporene til Salto, han er blitt flink på forskjellige underlag og bryr seg ikke om det er småstein, grus, asfalt, betong, sand eller snø. Sporene til Salto har stort sett gått i beferdet område, men det bryr han seg mindre om. Om han har med seg tilskuere på sporet eller i oppsøket, eller på en veranda oppe i nabohuset ( 🙂 ), bryr han seg ikke om. Det eneste som betyr noe er sporet :)! Det er tidlig på sesongen og vi er allerede got i gang med sporene, jeg er heldig som har så fin hund :)!

Torsdagskvelden la Kaia og jeg en ekstra økt for Gro og Mira, veldig moro å lage øvelser :)!!! Vi allierte oss med Wivi som er BA (Beredskapsansvarlig) i NRH Buskerud, og i kaffepausen på ettermiddagen gikk plutselig alarmen! Det viste seg at det var to jenter som hadde kræsjet pappas bil og stukket til skogs :)! Heldigvis tok det ikke lang tid før Gro og Mira fant oss, og det var moro å høre hvordan de virkelig trodde at det var en ekte alarm :)! Vellykket øvelse :)!

Fredag runderte vi nok en økt og det ble ikke no’ stor suksess. Satt på fastbitt på Salto og der har vi dessverre en konflikt gående. Han snapper bittet på vei ut til figurant og forlanger å få belønning for at han tar den slangedingsen i kjeften….   Noe er helt feil :(. Snakket litt med treningskompiser om problemene så vi får finne en løsning :).

Lørdag gikk vi spor i Gol sentrum, og Salto fikk et par nydelige spor med masse underlagsskifter. Sporoppsøket på det andre sporet hans var veldig bra og derfra gikk sporet nedover en nedkjøring til et kjelleranlegg og opp på andre siden. Bak noen bygg, inn på en parkeringsplass, rundt noen containere, opp og ned en fjellskråning og rundt en ny bygning. Et superbra spor som jeg var kjempefornøyd med, fy f…. det er moro å gå spor :)!

Som vanlig var kameraet med på tur, det ble maaaange bilder :)!

 

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    Høres ut som en herlig påskeferie og gøy med spor. Flinke dere er 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..