Meldingstrening og badesesong :)!

Salto og jeg har fått hjelp til å jobbe med melding på fastbitt så mandag fikk vi tre gode økter med meldingstrening. Vi har flyttet meldingen ut fra skogen og trener nå mest i åpent terreng. Salto tar fastbittet fint hos figuranten, men han har ikke helt koblet at meldingen gir belønning ute hos figurant. Salto trodde det var nok å bare ta bittet i kjeften, for så å belønning hos mutter’n og det er jo feil :). Så nå jobber vi med å rette opp alt det jeg har lært ham feil…..  Jada, jeg vet, min skyld…..  Men, men, nå vet vi hvor feilen ligger og vi er ikke redde for å trene hardt for å rette opp feilen :).

Tirsdag var Skrulla hos veterinær igjen, hun står på Rimadyl og har dessverre fått forkalkninger i hofta. Skrulla har D-hofter og vi visste at det var muligheter for forkalkninger og det har kommet på høyre side. Vi lar henne stå på Rimadyl fremover for å se om det holder henne smertefri, samtidig som vi bytter fór, kjører på med mere glukosamin og passer på å holde henne slank og i god form. Skrullerulla er tydelig i bedre form, så da blir det bare å holde øye med medisinen/dosering mtp. bivirkninger. Etter veterinærbesøket gikk vi tur rundt Aurtjern og lot bikkjene få bade litt :).

I dag har jeg kjørt kurs for Onsdagsklubben og etterpå fikk Salto seg en løpetur mens jeg syklet. Han kikket rart på meg da sykkelen kom ut av bilen, og var ganske eplekjekk da vi begynte turen, men på siste sløyfa var et tydelig at han faktisk måtte konsentrere seg om å løpe. Veldig fint å komme i gang med sykling, det skal vi holde vedlike fremover sommeren. I dag løp Salto fri ved siden av sykkelen, men vi har også begynt med springer og sele :).

Badesesongen er åpnet :)!
Badesesongen er åpnet :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..