Skogstrening

17. mai i år ble en nydelig dag, fint vær og koselig selskap. Dagen benyttet jeg til en tur i skogen med hundene.

Skrulla så sitt snitt til å stikke av, flere ganger…. så hun ble sittende i bilen etter løpeturene sine, mens Salto fikk litt lek med kongen og svømt noen pass i Aurtjern. På kvelden hadde vi middagsgjester og koste oss med mat og vin :).

Søndag var vi på Årnes på trening, trente melding med Salto. Det går fort i hodet til Salto og på første slaget gikk det veldig fint, mens på andre slaget tok han bittet på vei ut til figurant. Han kom inn med melding, men fikk ikke belønningen sin og fikk ikke gå på påvis. Det kokte helt over for guttungen og han ble ganske sur på meg, kjeftet og bråkte! Tulling!

Kjørte et par runder med figurant på samme sted med løsbitt og da gjør Salto jobben sin helt perfekt. Vi har en konflikt med meldingen og det er ikke noe kult. Får ta en runde med gruppa får å finne ut hvordan vi skal gripe an tingene.

I går kveld fikk Salto en økt inne i bygg, søker bra på alle underlag. En stund siden han har vært i bekmørke så det får vi jobbe litt med, men ellers er han der han skal være :).

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..