Miljøtrening og ammehjelp

 

 

2014-11-22 12.35.14

 

Det nærmer seg jul og jeg syns dagene går så utrolig fort! Jobben tar all tid og oppmerksomhet, og i tillegg kjører jeg kurs to dager i uken. De dagene jeg har til egentrening prøver vi å få til litt, men når det blir mørkt allerede klokka fire syns jeg det er begrenset hva vi får til :(.

Anyway; sist uke ble det noen LP økter før kurs og noen turer etter kurs og vesla vokser til. Vi var en tur innom hos dyrlegen for å veie sist tirsdag og nålen stoppet på nette 26,6 kg :). Frk. Fryd er en stor tispe så jeg tenker nok hun stopper på rundt 30 kg. Fin størrelse, det :).

Sist helg var jeg på julebord på fredagskvelden og vesla hadde barnevakt hjemme :). Kjedelig å være alene hele dagen og i tillegg være alene på kvelden, det har jeg ikke samvittighet til. Vi fikk kjørt en lydighetsøkt før jeg hoppet inn i penkjolen. Fokus nå er innkalling med innsitt foran, sitt og bli og ligg og bli. I tillegg har jeg begynt å få henne rundt til utgangsstilling og fortsatt belønne riktig utgangsstilling. Jeg har såvidt begynt å gå første skritt på fri-ved-fot, men vi skal jobbe mye med kontakt før vi kommer sålangt :).

Forsterker er fortsatt ett tema, Belønner med go’bit i ro-øvelsene og kong utover dette. Har så smått begynt med kong med snor, jakt og bittelitte kamp. Vesla stiger i forventning for hver dag som går så det begynner å bli veldig moro :).

2014-11-21 15.54.44Lørdag kjørte vi en miljørunde på Jessheim, og det syntes nok ikke vesla var så stas :(. Vi gikk hjemmefra og til Jessheim, tasset rundt på Jessheim, kjørte en økt med båndtrening og gikk hjem igjen. Hadde en pitstopp på bensinstasjon med brus og sjokolade, men utover det var det stort sett jobbing på Ultra. Hun er ikke noe glad i biler og vil helst vekk fra trafikken, så her må vi bare fortsette å jobbe.

Lørdag kveld reiste vi til Winna som hadde fått valper og tilbrakte ett døgn i valpekassen. Winna måtte få litt hjelp til å ta seg av valpene sine, hellandussen så skjønne de er :). Sukk…. godt jeg ikke skal ha flere hunder :)!

Her følger et par bilder av de fantastiske søte små schæferbabyene:

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..