Julefeiring :)!

Ultra koser seg med juleferie om dagen, eller rettere sagt, mutter’n koser seg mens Ultra nok synes det er litt slitsomt :).

Julaften var vi hos familien og overnattet så Ultra fikk prøve seg i juleselskap, i pakkehaugen og på overnatting på fremmed sted. Det gikk over all forventning og vesla oppfører seg eksemplarisk :). Hun er blid og trivelig og veldig sosial, og inne finner hun fort roen og legger seg ned. Den første julepresangen var selvfølgelig til henne og da ble hun liggende med en tyggesko og kose seg :). 1. juledag var vi på lang tur i skogen før vi entret brunchbordet med laaang julebrunch :), men da var vesla sliten da vi kom hjem :).

Resten av julen har vi vært på besøk rundt omkring, gått lange turer og vesla er med overalt. Veldig deilig med en så trivelig hund :)!

I går var vi på miljøtrening i Letohallen, fullt hus med utstilling der. Jeg er alltid litt skeptisk når jeg drar på utstillinger, litt redd for smitte og kennelhoste, men treningen der inne er så viktig at i går tok vi sjansen. Brukte lang tid inne i hallen bare på å sitte og betrakte verden før vi gikk to runder rundt utstillingsringene. Ultra møtte alt som var av raser; fra de minste chihuahuaene til de største irske ulvehundene og det taklet hun på strak labb. Passerte fint det som var av hunder og vi trente en del sitt og bli med kontakt. Veldig fornøyd med gjennomgangen, selv om vofsa var nok ganske sliten da vi var ferdig :).

Etter utstillingstreningen fikk vi en runde med trening innendørs med oppdretter. Kjørte halsmelding på Ultra. Vi startet med åpen melding og flyttet gradvis figuranten lenger unna. Ultra startet med å gå i figurant så resten av økten var mest med tanke på å få henne ut i riktig posisjon ift. figuranten. Med noen gjentagelser og riktig belønning gikk det veldig bra, fin progresjon syns jeg :).

I dag tror jeg vi tar en stille kveld…..   🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..