Trening på Lekeland:)!

Sist lørdag hadde vi en super treningsøkt på Lekeland. Massevis av fine gjemmesteder og Ultra fikk to gode økter med overværsøk. I første økt hadde jeg henne i line, mens i neste økt fikk hun være fri. Hun søker med stor iver og søker langt fra meg, det liker jeg veldig godt. Når hun får ferten av noe følger hun opp og finner figurant, bra for henne det :)!

Søndag var det Bruksdag med hundeskolen og jobb på meg. Det ble en veldig fin dag, hadde mer enn 45 hunder og familier som møtte opp. Utrolig morsomt med så godt oppmøte :)!

 

Etter bruksdagen skulle jeg ta ut Ultra for å gå på tur, men hun kom ikke mer enn ut av bilen før hun tråkket gjennom skaren og hylte!!! Hun fikk tydelig et slag i labben og slo seg så hun ikke klarte å trå på labben. Da ble det rett i bilen og stille i et par dager.

Tirsdag trente vi LP med Tirsdagsklubben og det gikk veldig bra :)! Mye sitt og bli med store forstyrrelser. Innkalling og fri-ved-fot gikk veldig bra og det ble en fin kveld :).

Torsdag trente vi med Tor og Hilde og hadde innsøk. Ultra var godt skrudd og gikk i forsterker med nytt pågangsmot. En tydelig forbedring :)! I tillegg kjørte vi mye miljøtrening både med Uro og Ultra :). Her er Uro «in action» :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..