Bruksdag og LP

den

I dag har det vært Bruksdag på Nordbytjernet. En nydelig vårdag med strålende solskinn og flinke hundefolk. Ingen sak å være instruktør når vi kan jobbe i så flotte omgivelser :). Først kjørte jeg en runde LP med Ultra før vi hadde feltsøk, quiz og hundesprint.

Konsentrerte oss på første økt om lineføring. Fant fort ut at line er bare i veien så jeg satt på henne dressurhalsbånd og tok bort lina. Gjorde litt forskjellig i lineføringen, belønnet i utgangsstilling, korte og lange lengder, gikk litt på gresset før jeg gikk ned til asfaltplassen og fokuserte på venstresvinger. Ultra har veldig fin posisjon og vi er nå i ferd med å finne ut av tempoet også. Vi må finne ut av hvordan vi skal gjøre belønning og i dag testet jeg også avstandsbelønning. Det funker fint på vofsa og det fungerer fint også med kongen under armen eller i hånda. Jeg tenker at jeg kommer til å gjøre ferdig innlæring av alle øvelsene før jeg begynner å ta det på avstandsbelønning.

I neste økt fokuserte jeg på bakpartskontroll og venstresving. Vi har fortsatt en del å gå på ift. bakpartskontroll, men det går fremover, bare å jobbe på :).

Etter Bruksdagen fikk vi trene litt sammen med Bronsemerkekurset, og fikk nye hunder og nytt miljø å trene i. Virker som Ultra liker LP treningen og når hun roer seg ned jobber hun veldig bra. Før vi kommer frem til gruppa derimot er det mye armer og bein, røsk og riv i båndet, hilse på alle i alle retninger…. ja i det hele tatt, sånn atferd jeg ikke er noe glad i. Note-to-self: jobbe mer med Hverdagslydigheten og transportetappene.

Anyway, vi fikk kjørt en runde med fri-ved-fot og litt Stå-under-marsj trening. Det var bare helt i starten for vårt vedkommende, men vi fikk da gjort noe. Tilslutt avsluttet vi med fellesdekk. Gikk veldig bra med vofsa, tror det blir bra etterhvert :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..