Aktiv helg!

Fredag var vesla med meg på jobb og på ettermiddagen fant vi veien til Nordbytjernet. Det blåste ganske mye så det var lite badegjester, og Ultra benyttet sjansen til å leke og kose seg :)! Etter badet trente vi dekk-og-bli og tuslet hjem til fredagskos på verandaen :).

Lørdag fikk Ultra også være med ut. Først var vi på kafé på Jessheim og vesla ble pent nødt til å ligge stille og betrakte verden. Hun var utrolig flink og holdt seg i ro mesteparten av tiden. Selvfølgelig ikke veldig enkelt når det kommer teite folk gående forbi med små fillebikkjer og venter på at de skal få hilse…. Yeah right!

Etter byturen på lørdag var vi heldig og fikk være med bror Uro på padletur, det var stor stas :)! Ultra har mye av jaktdrivet i seg og har ikke helt forstått at vi ikke kommer til å padle fra henne eller at hun ikke skal klatre i båten, men vi får håpe hun lærer det etterhvert. Vi forsøkte å ha henne svømmende bak båten, men det var helt uaktuelt. Hun var mest rolig når hun svømte på høyde med meg. Ellers er de to søsknene et herlig syn, de koser seg veldig i hverandres selskap :). Leker og småbiter og hopper i vannet :). Deler pinner og kjefter litt på hverandre, men er perlevenner :)!

Søndag ble det en laaaang tur på frøken Fryd. Vi gikk hjemmefra og hadde tenkt å gå en tur til Nordbytjernet, og som sagt – så gjort. Det ble en tur på 8,5 km faktisk og vesla trekker mesteparten av veien. Hun oppfører seg ganske ok i sentrum med all trafikken, men jeg må gå inn med store bokstaver for å få henne til å gå pent ved siden av meg. Da vi kom inn i skogen ved tjernet ga hun full gass og da trekker hun som et lite h…. både opp og ned. Det her kan bli spennende til vinteren…  :).

Fant to kjekke gutter :)!
Fant to kjekke gutter :)!
Gode venner :)
Gode venner 🙂
Sliiiiten.no
Sliiiiten.no
Sliiiiten.no
Sliiiiten.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..