Variert trening og European Dog Show 2015!

Forrige helg var jeg i Riga og Ultra fikk være på besøk hos oppdretter. Hun fikk oppleve masse spennende og har etter det jeg har hørt, oppført seg pent :)! Gjensynsgleden var stor hos vesla og mutter’n så nå blir det lenge til jeg skal være borte fra henne igjen :).

I uken som gikk brukte vi mye tid på kursplassen, det har bøtteregnet hele uken, så det bli ikke mye ekstra trening. Torsdag kjørte vi LP økt med blandet resultat og fredag syklet vi 6 kilometer på Sessvoll.

For fire år siden var Tutta med i en videofilm som var søkerfilmen til NKK, til European Dogshow 2015. Denne helgen var det endelig tid for European Dog show og det var artig å ta en tur å se på utstillingen. Her er forresten søkerfilmen; 

Ultra oppførte seg eksemplarisk på utstillingen og vi utvidet repertoaret når det kommer til miljøtrening. Først gikk vi innom Non-stop standen og fikk prøve seler og kløver. Ultra står fint stille og lar ekspeditørene «kler» av og på henne og finner seg i å bli håndtert på alle mulige måter :). Etterpå gikk vi innom standen til Oslo Hundeskole og hilste på noen venner, før vi beveget oss inn i finaleringen for å se på Flyball oppvisning :). Vi satt på tribunen, like mørkt som i en kinosal, mens et tyve-talls hunder hadde oppvisning på scenen og publikum klappet og heiet. Ultra ble litt hektisk, men hadde ikke noe problemer med å håndtere alle utfordringene. Etter finaleringen gikk vi ferdig i bodene og tilslutt havnet vi i shitzu ringen. Anniken hadde heldigvis et ledig bur så da fikk Ultra legge seg og slappe av litt :). Vi avsluttet dagen med krabbelag hos momo og most og når vi omsider kom oss hjem var vesla sliten og tok kvelden rimelig raskt :).

I dag har vi hatt bruksdag med hundekurset og brukt mesteparten av dagen ved Nordbytjernet. Avsluttet med en LP økt på kursplassen sammen med Bronsemerkekurset så vi fikk masse nye ekvipasjer som forstyrrelse. Ultra går fint, men er veldig høy og jeg må jobbe litt med å få henne ned i riktig modus. Jobber nå med å strekke fri ved fot før hun får belønning og riktige vendinger. Syns det gikk rimelig greit. Vi fikk også trent på gruppa med fremmede folk og i tillegg fikk vi trent på dekk og dekk med forstyrrelser. Kjørte henne i flere runder og nå ligger hun fint. Hun er urolig da jeg går i fra, men nå går jeg konsekvent langt fra henne og hun roer seg faktisk etter noen sekunder. Bare å fortsette å jobbe på :).

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..