Travelt! LP trening, kursplassen, roadtrip, NBF stevne, meldingstrening!

Dagene flyr avgårde og jeg har ihvertfall ikke hatt tid til å titte innom bloggen :(. Ukene er hektiske; jeg har full jobb, står på kursplassen tre kvelder i uken og de andre kveldene prøver jeg å trene selv. Jeg hadde store ambisjoner om å skrive litt hver dag fra LP treningen, men det skar seg :). Anyway;

Forrige helg var jeg på skriver på et NBF stevne i regi av Norsk Rottweilerklubb på Kløftefoss i Modum. Ultra og jeg reiste avgårde fredag morgen, hadde pitstop i Tyristrand med innlagt lunch og bad, et nydelig sted :). Fredag ettermiddag trente vi lydighet, gikk en tur i skogen og lånte en kick-bike så vesla fikk løpt av seg energi. Etter at alt var gjort i stand til stevne ble det grillmat, godt drikke og jeg møtte mange hyggelige mennesker :).

Lørdag og søndag var det stevne og imellom fikk Ultra være med og tråkke feltet og fikk løpe tulling i skogen. Lørdag trente vi lydighet og jeg fikk god hjelp til dekken og nå jobber jeg med at hun skal ha ro i dekken og å ligge lenge.

Mandag hadde jeg fri og vesla og jeg var på lang tur i skogen. Gikk i to og en halv time med innlagt leking og søksøkt, herlig :)!

Tirsdag trente vi LP igjen, kjørte gjennom en fullt FP program og hadde en annen hund til å gå programmet og kjøre innkalling mens Ultra lå i dekk. Det funket fint og jeg syns vi har kommet et godt stykke på vei. En uke igjen til prøven, vi får se om vi er klare :).

I går kveld kjørte vi meldingstrening innendørs og vesla syns nok det var ekstremt deilig å løsne på snippen og få halse. Det gikk så pakkesker og andre hindringer sprutet bortetter gulvet da Ultra tråkket til og halset på figurant. Etter at jeg har pakket henne sammen med LP trening i flere uker hadde hun godt av å få belønning med fille og gi hals til figurantene.

Nå står helgen for døren og det begredelige regnværet er iferd med å gi seg. Passer helt ypperlig at det blir fint vær så vi kan være ute å trene hele helgen :).

Hyggelig helg:

http://www.magisto.com/embed/OVVFOVsPHy9pRwRhCzE?l=vem&o=w&c=b

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..