Pubertetshund!

den

Joda, tiden går og vesla vokser :)! Ikke noe galt i det, men den tiden vi får i møte nå er en «litt» frustrerende periode, både for vesla og mutter’n :). Det er lite skriving i bloggen, ikke mye trening heller. Jeg skal flytte og holder på med takst, fotografering, vasking, rydding, tømming og forbereder visning…  Puh, for en jobb! Og nei, jeg vet ikke hvor jeg skal bo. Jeg vet bare at jobben skal flytte et eller annet sted og at jeg forhåpentligvis vet mer om dette i løpet av november. Det kan bli Østfold, Oslo eller Buskerud. Jeg venter i spenning :).

17 måneder i dag og store forandringer, på racerfart inn i den psykiske kjønnsmodningen! I løpet av bare et par dager har vesla gått fra å være en trygg og fin ung frøken til å bli en vaktmester, pøbel og skogens minste! Ved hver minste lille lyd i skogen skvetter hun til og ser seg rundt og lurer på hva som skjedde :)! Det er ikke akkurat hjelp at det nå begynner å bli ganske mørkt om morningen, for ikke å snakke om hvor skummel skumringstimen er :).

I går var jeg ute med henne for å gå tur og da smeller hun nesa i bakken og blir bare stående der. Jeg går selvfølgelig bare videre og svinger inn i skogen, mens vesla blir værende. Tilslutt plystrer jeg på henne og da kommer hun i rakettfart nedover veien, men mutter’n er jo borte!!! Hjelp!! … og det er liksom ikke snakk om å skru på nesa og plukke opp sporet mitt og finne meg igjen …  Neida! Det blir å løpe som en tulling opp og ned og se etter meg! Tullhøne :)! Tilslutt måtte jeg plystre igjen og da kom hun løpende, såååå glad for å se meg igjen! «Mamma, jeg fant deg :)»!!!

På tur i dag morges var hun akkurat det samme. I veien der vi går morgentur ligger det en stor stein. Den har ligget der i 17 måneder, men i dag var den skummel! Mørk og stor og luktet annerledes!  sa Ultra :).

Jaja, det er bare å le av hele perioden og vente på at det går over :). Vi får fokusere på å jobbe med fysisk form og i tillegg gjøre øvelser hun kan. Dette er ikke tiden for nyinnlæring :).

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..