Kennelsamling med Bjørnulvsklanen!

Nok en fantastisk samling med Bjørnulvsklanen i helgen, jeg er så sinnsykt fornøyd med vesla :)! Min vakre black beauty viser igjen og igjen at hun har stor forståelse for oppgavene hun blir presentert for :).

Fredag startet vi i skogen og begynte med rundering. Vi har trent mye på melding, innerundering og overværsøk/patrulje utendørs så nå var det på tide å sette det i system i skogen. Vi startet med et par slag med litt synspåvirkning for vesla og lot henne gå rett i belønning. Dette fungerte veldig bra, rett ut for muttern, dypt og fint, der er det folk med kong :)! Yeah :)! Gjentok med noen slag og avsluttet med en figurant hvor hun ikke fikk belønning med en gang, men måtte halse. Veldig bra :)! Gjentok samme prosedyre i neste økt og vesla hadde, om mulig, enda større forventninger ut av bilen. Hun kan løpe fort i skogen, hun har på nesa og hun finner folka med belønning :)!

Lørdag var vi innendørs og startet med gjennomsøk av et helt nytt område. Jeg har fått gode tips om startprosedyrer og følger disse når vi skal i søk. Vesla er fortsatt en eksplosjon ut av bilen, men hun har nese på og kommer umiddelbart i søk. Inne i bygningen gjør hun et grovsøk og går gjennom hele hallen og på eget initiativ går hun langt fra meg og finner og melder på figurant :). Senere på dagen trente vi på meldinger, innesøk, miljø og enda flere funn og vesla gjør jobben igjen og igjen, veldig fornøyd :)!

Søndag stilte vi tidlig i skogen og startet igjen med rundering. Vi gikk noen skritt tilbake og startet med synspåvirkning på vesla, og nå er hun veldig våken fra midtlinja og vet godt hva som er oppgaven. Hun drar igjen godt fra meg og finner og melder på figuranten. Utover dagen fjerner vi påvirkningen og lar henne gå uten påvirkning og vesla drar avgårde. Jeg merker stor endring i atferden hennes da hun er ferdig med belønning. Det er konsentrert fokus inn mot midtlinja slik at hun kan komme seg fort ut igjen :)!

Hele samlingen ble avsluttet med en tur med bror Uro så vesla og gutten fikk løpt av seg litt oppsamlet energi. Tusen takk for nok en fantastisk samling med Bjørnulvsklanen. God trening, mye kompetanse, trivelige folk og hunder :)!

Forfatter: annvenne

"I hope to be the person my dog thinks I am!"

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..