Vi prøver oss på litt LP igjen….

…. uten at det egentlig ble en umiddelbar suksess ….. 🙂

Lenge siden vi har trent LP så jeg la vekt på at vi gjør samme startrutine som alltid ved LP treninger. Det hjelper ikke veldig på vesla, som har ligget på lading hele dagen og er veldig klar for innsats! Det er alltid vanskelig å trene LP med Bjørnulvsklanen da Ultra her mye mer forventninger enn om vi trener med andre :).

I første økt gikk vi bare gjennom området og gjorde oss kjent, trente raskt kontakt og inn i bilen.
I neste økt fikk hun kong som belønning og vi jobbet med utgangsstilling og kontakt. Kjørte også et par innkallinger og belønnet dette. Hun fikk også et par omganger med stå under marsj, men den øvelsen hadde vi glemt så der måtte vi helt tilbake til scratch.
I neste økt var det dekk og bli som var ment å være fokus, men Ultra mente noe helt annet. Hun hang i båndet, jamret og bråkte og skulle bare ha belønning. Hun maste så fælt at det faktisk endte med at jeg tente på alle pluggene og ba vesla om å oppføre seg ordentlig! Sjelden jeg blir så sint, men da tente jeg! Og det virket….. Oooops, ikke lurt å provosere mutter’n mer nå, for nå var det alvor! Det ble en lang Legg deg! på bikkjepelsen til hun ble rolig og kunne oppføre seg.

Gjennomførte en kort fellesdekk med Deco helt til slutt og her må vi jobbe mer. Samme status som før FP’en, uro og lyd. Mye å jobbe med! Jada! Hvem sier at det skal være lett? 20 måneder og heit i toppen :)!

Forfatter: annvenne

"I hope to be the person my dog thinks I am!"

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.