Påsketrening, spor på hardt underlag og LP

den

Vi benytter fridagene våre til trening og koser oss med gode venner, både to- og firbente :)! Tidligere i uken var vi på roadtrip med innlagt hundetrening og avsluttet kvelden med besøk av Terra og en tur i svømmehallen. Fin dag :).

I går trente vi LP og gikk spor på hardt underlag og mye av treningen gikk veldig bra. Jeg jobbet med fri ved fot og fikk noen gode innspill til hvordan jeg kunne regulere posisjonen til Ultra. Det fungerte fint og trekke belønningen bakover, da gikk hun godt ved siden av meg og det kjentes bra. Videre jobbet vi med apportbukken, hun begynner å holde godt nå, ikke tygging og god innsitt foran. Det er alltids litt å pirke på i innsittet, hun sitter skjevt, så her kan vi fortsette jobben.

I dag jobbet jeg med sporstart og vi har funnet ut hvordan vi kan lage en god startprosedyre uten at vesla kaver seg opp før start. Jeg må være raskere i å ta frem lina og sette den på, og i tillegg skal hun sitte ved siden av meg før hun starter. Vi prøvde dette ett par ganger og det gikk greit når jeg skjerpet meg. Jeg må jobbe med å være tydelig og rask, både med ris og ros.

En god trening, lærte mye som jeg skal trene videre på i LP og spor fremover :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..