Sporstarter og ut på tur :)!

2016-03-26 15.11.51Torsdag trente vi på sporstart igjen, men det blåste hatter og høy og vi hadde en trening som ikke var verdt å nevne engang. Det eneste gode på den treningen var en enkeltdekk som var god.

Fredag var jeg bedre forberedt og fokuset lå igjen på å få en god start i sporet. For å få til en vellykket start fulgte jeg startprosedyre ut av bilen og lot henne gå bak i linen frem til start. Jeg har begynt med sitt, istedenfor ligg, mens jeg fester linen og da jeg lot vesla gå sjekket hun bakspor ut mot veien, men ombestemte seg, fant riktig retning og sporet fint rett i gjenstand.

På neste start som var lagt av en fremmed, ble det litt høyere forventninger og ikke fullt så god start, men det var positivt at hun bare sjekket noen få cm av baksporet før hun snudde.

Etter det la jeg opp et par oppgaver selv, slik at jeg skulle ha kontroll på hvor sporet gikk, og da fikk vi gode starter. Fulgte samme prosedyrer fra bil og til start og vesla valgte rett vei og sporet rett i gjenstand. Mye bedre nå :). Alle disse oppgavene ble lagt på asfalt.

På de neste tre oppgavene la jeg startene selv for å få god kontroll, og nå gikk det mye bedre. Vesla var skjerpet fra bilen og ut til sporstart. Sitter fint når jeg fester lina og starter fint med nese raskt ned i bakken, velger retning og sporer i gjenstand. Moro når trening hjelper :)!

2016-03-26 15.41.06Lørdag og søndag har vi vært på lange turer både i skogen og i miljøet rundt Stovner senteret. Vesla gikk løs i skogen og utforsker nytt terreng med stor interesse. I miljøet med trafikk, mennesker og hester går hun fint bak meg hele veien og fremstår behagelig å gå tur med; hun er virkelig veloppdragen. Vi har vært på besøk  og vært sammen med familien. Slitsomt for vesla og være på overnattingsbesøk, men hun oppfører seg eksemplarisk :)! Hun er så utrolig blid og trivelig, jeg digger den hunden :)!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..