LP trening!

Da har vi trent LP i to dager og fått mange gode innspill til trening :)!

Belønne med kong, fra hånd eller fra lomme, men hun får ikke ballen sin før hun er helt rolig! Og….  jeg må være mye flinkere til å rose henne verbalt.

Fri-ved-fot: Holde venstresving, gå kun få skritt, belønne når hun er i rett posisjon. Enn så lenge fungerer det greit i sakte marsj, må bare jobbe slik at hun gjør det samme i vanlig marsj. Hun har god bakpartskontroll, så det er ingen grunn til at hun skal pushe seg frem i posisjon.

Stå under marsj: Må minne henne på stå momentet, slik at hun faktisk står. Bråstoppen hennes er bra, men hun faller litt ned i bakken og er på vei ned i en sitt.

Avstandskommandering: Få alle momentene med låste bakbein. Stå helt inntil når jeg kommanderer og belønne fra siden inntil hun har godt med repetisjoner og muskelminne hennes forteller henne at hun skal ligge rett ned og sitte rett opp.

Dekk og bli: Fortsette å kjøre på med forstyrrelser i enkeltdekk og fortsette å trene fellesdekk. Lå fint på fellesdekk med 5 andre hunder i dag og det var minimalt med lyd. Hun ligger helt klart stille i to minutter på en fellesdekk, men om hun ligger 5 minutter med skjult fører er ennå litt usikkert.

Innsitt i innkalling: Jobbe litt og litt, tett inn i kroppen på meg, støtte henne med benet slik at hun sitter inn helt riktig og belønne når hun er rolig.

Gjenta, gjenta, gjenta, gjenta…………  og begynn på nytt igjen…….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..