Kickbike og kosespor

13391350_1709248792657419_1973774176_nDet er utrolig deilig med sommer og fint vær og mandag tok vi turen til Hvalstjern for å bade og ha picnic :). Ultra badet flere ganger og svømte og koste seg. Jeg «badet» til over knærne :), det var faktisk ikke så kaldt i vannet :).

I går ble det en veldig fin kveld, og heldigvis var det ikke så varmt så nå tok vi frem kickbiken igjen. Ultra fikk løpe en tur rundt Sørum fritidsgård. Jeg har ikke målt lengden, men det er vel 3 – 4 km. Veslevofsa oppfører seg eksemplarisk selv om vi var ute i beste publikumstid, traver fint foran meg og koser seg på tur. Deilig å løpe igjen :). Jeg merker at hun er litt lavere i kondisjon enn hun var for et par – tre uker siden, men nå har hun ikke vondt i tåa lenger så nå skal vi bare kjøre på med kondistrening.

Etter løpeturen ble det et kosespor på vesla, egentlig ment å ligge på gress, men på vei til sporet slo vesla på asfaltsporet mitt og sporet hele vei ned til sporstart. Underveis smukket jeg på henne sporlina og vesla bare fortsatte over på sin egentlige oppgave. Derfra gikk det videre på gress og litt på overganger og vesla gikk i et skikkelig deilig tempo. Hun gikk over en gjenstand underveis, men hadde fin dekkmarkering på sluttgjenstanden :).

Sporet var ikke mer enn 45 minutter gammelt, men det føltes som om det skulle ha ligget i flere timer. Ultra gikk rolig og nøyaktig og jobbet veldig bra med sporet, og jeg gikk bak på god avstand. Det kjennes skikkelig behagelig når vi har funnet både arbeidstempo og avstand som passer oss optimalt :).

En skikkelig koselig kveld, jeg var så fornøyd da jeg kom hjem fra trening :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..