Feltsøk

Ultra og jeg jobber med feltsøket vårt og har kjørt et par treninger på kort vegetasjon med små gjenstander. Lørdag blåste det ganske friskt og feltet hun fikk var  bortimot 60 x 50 meter på den kortklipte gressbanen hos Odd Erik. Vi la ut små gjenstander og vesla jobber veldig bra i feltet. Det var utrolig vanskelig for henne å finne gjenstandene, og først etter ca 10 min. i søk fant hun første gjenstand. Jeg fikk belønnet godt og sendte henne på nytt. Neste gjenstand fant hun litt kjappere så da satt jeg henne i bilen.

I andre økt fikk hun en påvirkning og nå jobbet hun ennå hardere med finsøket. Nesa i bakken og i fint tempo søker hun av store deler av feltet og finner to gjenstander :).

Vi kjørte en tilsvarende økt sist tirsdag og jeg synes vesla stadig gjør en bedre og bedre jobb i feltet.

Vi har også startet med søk innendørs igjen, vi er så heldig at vi har muligheten til å være med noen veldig gode venner på trening :). Ultra får stadig vekk nye oppgaver og gjør en veldig bra jobb i mørket. Hun søker selvstendig og jeg stoler veldig på at hun finner figuranter. Gode meldinger har vi også :)!

I tillegg til dette har jeg begynt å trene selv :)! Jeg løper både ute og inne og trener styrketrening  i tillegg. Jeg var ganske så støl i starten, men nå begynner jeg å kjenne at formen blir bedre og bedre. Det er en veldig god følelse :). Ultra løper også, og hun får på litt vekt og trekksele så det blir gode fysiske økter for oss begge to :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..