Løpetur og felttrening

For noen få uker siden ble Ultra syk og da ble det lite trening på henne og meg. Jeg var godt i gang med løpetrening for min egen del, men det er fortsatt fryktelig lett å «skulke» unna hvis det er litt dårlig vær. Nå ble Ultra syk så jeg ikke kunne ha henne med meg, og i tillegg ble det snø og 10 minus så jeg kan jo skylde på at jeg ikke har piggsko….   Neeeei…..   Dårlig unnskyldning!!!

Så igår skjerpet jeg meg og trosset både regnvær, tåke og dørstokkmila og kom meg ut på tur. Det gikk ikke veldig fort og beina kjentes ganske tunge, men med god musikk på øra og schæfern ved siden av så gikk det fint :)! Veldig fornøyd :)!

På kvelden trente vi felt igjen, denne gangen i ganske våt vegetasjon, regn og tåke, ca 3 varmegrader! Mao. en skikkelig novemberkveld… Ultra søker fint gjennom feltet, hun løper fort gjennom feltet og gjør et grovsøk, men slår ned farten og går ned i et roligere tempo. Jeg synes hun dekker feltet fint og hun finner to gjenstander på venstre side. Det viser seg at det er skikkelig vått i feltet, jeg vasser i vann til anklene der hvor gjenstandene ligger. Etter dette sendte jeg henne over på høyre side og jeg ser at hun slår på en gjentand. Hun jobber med gjenstanden lenge og finner tilslutt plastikklokket i hardplast. Jeg syns hun jobber veldig bra og dekker feltet, men forholdene var vanskelige på det våre underlaget.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..