NRH feltet bestått :)!

2016-11-27-20-28-28Jippi, vi besto feltprøven :)! Det var go’følelse det :)! Vi har trent mye felt de siste dagene og jeg har fått veldig god hjelp av Odd Erik og et par andre treningskompiser. Vi har fokusert på søket til Ultra, og vi har gått felt i alle former og varianter. Jeg var litt usikker på om det i det hele tatt var noe vits i å gå opp til prøve etter de siste dagers hendelser, men lot meg overtale til å gjøre et forsøk. Heldigvis :).

Feltet mitt lå i et fint skogsområde med mye nedfall, men også fin mosebunn, ganske flatt så det var god oversikt. Været var strålende sol fra skyfri himmel, et par varmegrader, med en iskald vind som ga gode forhold for et feltsøk. Ettersom vi strøk forrige søndag, kjente jeg meg ganske urolig og nervøs før denne prøven. I NRH velger man to sammenfallende sider som søkslinjer og sender utfra dette, man har 10 minutter søketid til rådighet og fire gjenstander.

Jeg sendte vesla i sidevind fra midten av feltet og så at hun umiddelbart slo ned i høyre hjørne. Hun valgte allikevel og gå lenger ut i feltet og dro diagonalt over til ytre venstre hjørne og fikk umiddelbart et funn. Raskt neddekk og markering og jeg ropte Jaaa og løp ut! Belønnet og løp tilbake til linja. Jeg fikk tilsnakk fra dommeren fordi jeg animerte funnet hennes; tenkte ikke på at jeg skulle si melde funnet til dommeren, jeg ble bare så glad da hun fant! Ooops! Så jeg fikk beskjed om å melde funn til dommeren på neste gjenstand. Mottatt :)! Sendte vesla på nytt søk, hun drar ut og umiddelbart funn i ytre høyre hjørne. Da meldte jeg funn og ventet på beskjed fra dommer før jeg løp ut :). Løp inn til linja, denne gangen litt nærmere nedre høyre hjørne, sendte på nytt og umiddelbart nytt funn :)! Jess! Da visste jeg at det var muligheter for å bestå og tenkte nok at det lå en gjenstand i midten av feltet så jeg sendte Ultra på nytt fra midten av linja og igjen – nytt funn :)! Herlig :)!!!!  Fire funn er automatisk bestått :)!!! Såå happy :)! Vi fant en snusboks, et par tøystykker og en gummibit, veldig fornøyd med vesla mi altså :)!

Etter at dommeren hadde godkjent funnene, fikk jeg vite at tiden vi brukte var 4:04. Dvs. 4 minutter på fire funn, med dekkmarkeringer :)! Det er liksom sånn det skal være :)! Ingen tvil om at Ultra renset det feltet :)!

Det morsomme med blogg er jo at man kan gå tilbake og se på hva man har gjort tidligere, og det er bare drøye tre år siden jeg besto feltet med Salto: https://saltosblogg.wordpress.com/2013/09/02/nrh-feltet-bestatt/. Den gang hadde Salto apportering i feltet og brukte nesten 8 minutter :).

Etter prøven avsluttet vi dagen med at de andre gikk en del spor og Ultra fikk patruljegang med overværsøk. Så godt å være ferdig med felt for en stund, nå skal vi se fremover og fokusere på fysisk trening, patrulje, spor, rundering og lydighet. Nok å ta tak i før snøen kommer :).

 

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    Gratulerer 🙂 Flinke dere er og så effektive da. 4 min var raskt og bra jobbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..