Småpusler….

den

Vi har brukt de siste dagene til tur, kos og moro :). Forrige uke var det julebord med hundevenner, Ultra var på bortskjemt-tur hos Bever i helgen, og mutter’n var i 50 års lag. Deilig å få lov til å pynte seg og treffe igjen gamle venner og kjente :).

Innimellom blir det tid til tur og kos, og mandag ble det en time ute på jordet med lek og kongsøk og en lang tur i dagslys :). Tirsdag ble det LP trening, fokus på utgangsstilling, posisjon i fri-ved-fot og ny belønningsmetode. Vi har mye å jobbe med, særlig på belønningen, men det er faktisk ganske moro når vi får det til :).

I går kveld forsøkte vi oss på en rundering inne, og det gikk sånn passe greit. Vi fikk to økter med to figuranter i begge runder. Figurant rett innenfor døren som hun fant med en gang, og figurant nummer to som hun måtte lete etter. Vanskelig å få henne igang etter første funn, så det må vi jobbe mer med. I andre økt ble det mye spring i bena og lite nese på. Ultra søkte tett inntil meg, men ettersom vi har hatt figurantene tett på inngangen så var det kanskje ikke så rart. Veldig vanskelig å vite hvor lenge jeg skal la hunden jobbe før jeg går med henne i finsøk, syns ikke jeg klarer å lese henne godt nok.

I dag har Ultra vært med på jobb og vi fikk tid til en LP økt mellom møtene. Fortsatt fokus på belønning og klikker og i tillegg kjørte vi en runde på apportering. Jeg jobbet med mye stemmebruk og ros, og syns egentlig at det gikk ganske bra :).

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..