Jul i Oslo – miljøtrening

I helgen har det vært stille og rolig på treningsfronten. En tåkete lørdag med underkjølt regn og skikkelig holkeføre medførte at alle planer om spor ble skrinlagt og tiden ble brukt til julegaverinnpakning istedet :).

Det var skikkelig mye folk i Spikersuppa med både julemarked og Fredsprisutdeling, selvfølgelig med demonstrasjoner som en følge av det. Vi trasket litt frem og tilbake, så på karuseller og skøyteløpere, før vi kjøpte oss en kaffe og tasset tilbake til Oslo S. På veien tilbake til togstasjonen benyttet jeg anledning til å trene litt lineføring og belønnet med kong. Ultra går veldig god lineføring og holder fin kontakt med meg til tross for masse mennesker, trillekofferter, selgere, tiggere, turister, åpne butikker og masse gode elgburgere på grillen :).

Jeg tenker at det er nyttig at Ultra, som skal bli redningshund, lærer seg å konsentrere seg i alle mulige miljøer og også at hun stadig blir minnet om trafikkbilder og mye mennesker. Vi kjørte heis og tok rulletrapp og hun fikk også stå på transportbåndene opp fra stasjonen. Hun tar alle underlag med fatning og ro og togturen var tydelig kjent for henne. Miljøtrening er nødvendig og viktig :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..