Litt tur, litt trening, litt kos :)!

den

2017-02-03-08-07-25Vi har besøk av Terra i helgen :). Koselig med å besøk, og jentene er veldig gode venner. I går kveld etter trening koset vi oss med en lang tur. Endelig har det blitt litt snø og hvitt på bakken. Det hjelper veldig på lyset :)!

Det ble en tur i dag etter jobb, men ellers rolig. I morgen håper jeg at vi kommer oss ut på en tur i skogen og søndag blir det trening.

I går kveld var vi på trening innendørs. Ultra fikk en case med «utråkket» rom. Fig’en var satt inn fra en annen side og det var fert frem til en dør, men ikke videre inn i bygget. Hun jobbet iherdig for å finne fig’en, men det tok faktisk litt tid før hun skjønte at hun skulle gå videre selv om det ikke var fert i bygget.

I andre økt fikk vi en oppgave med figuranter som var skadet og jeg måtte «redde» de skadede. Ultra finner og melder, en kanonmelding faktisk :)! Jeg vet ikke helt om jeg håndterte situasjonen veldig bra, men fig’ene overlevde i hvertfall :). Morsom case og morsom trening, får trent både stress, tanker og press hos fører :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..