Sesongstart!

Jippi! Endelig fikk vi barmark under føttene igjen :)! Vi måtte ikke lenger enn til Halden for å rundere, men hva gjør man ikke for å komme vekk fra snø og is :)!

En god runderingstart med to økter. Ultra var i fin form og husket alt hva hun skulle fra ifjor, fører var litt mer rusten :)! Men; vi kom oss igjennom to økter med funn og tomslag i begge øktene. Gode meldinger og Ultra fikk belønning. Så herlig å være igang :)!

I dag har vi gått spor! Startet med noen markeringer inntil vegg, vesla søker fint og dekker raskt. Fikk belønnet skikkelig! Tok på sporsele og gikk mot sporstart, på asfalt, og vesla tar helt av! Hun eksploderer i starten og skyter ut som en rakett, men jeg var heldigvis forberedt og fikk fortalt henne hva meg mener om slik oppførsel. Neste forsøk går litt bedre, hun ligger med nesa ned i bakken og får sporet i nesa. Starter fornuftig med nese ned og vi går et kort spor på asfalten. Binders i enden, med god markering og skikkelig belønning :).

Siste spor for dagen var et fremmedspor og det var lagt med vinkler og utfordringer så vesla måtte bruke nese mer enn bein. Det gikk overraskende bra, spesielt at hun roet seg mye raskere i sporet og brukte nesa slik hun gjorde på slutten av sesongen i fjor :). Dette lover godt for resten av sesongen :)!

Strålende fornøyd med treningshelgen, så utrolig deilig å komme ut av vinterdvalen :)!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..