Mye trening!

Hele forrige uke ble tilbrakt på Sølen, på kennelsamling med Bjørnulvsklanen. Vi runderte hver dag og hadde en trivelig samling.

Dagene går med til trening, løpetrening, runderingstrening, sove, jobbe, sove, runderingstrening, løpetrening…. Jeg prøvde å lage en liten oversikt til meg selv over hva, hvor, når har vi trent osv., og det var egentlig veldig enkelt. Trening  5 – 7 ganger i uken, men med innlagte restitusjonspauser hvor vi gjør ingenting. Og da mener jeg ingenting :). Det er så mye trening at jeg merker at jeg trener for å godkjenne; ikke fordi det er gøy å trene hund. Også er selvfølgelig bildet litt mer nyansert enn som så. Noe er veldig morsomt, og noe er bare fordi jeg må. Jeg har snakket med noen flere som sier at det er helt normalt å tenke sånn på vei til godkjenning. Man føler at man aldri får trent nok, og samtidig at man føler at man ikke gjør noe annet enn å trene.

Innimellom alle runderingsøktene har vi vært på A-tren med instruktører og dommere i NRH Oslo. Der har vi prøvet oss på praktiske caser og fått gode tilbakemeldinger.

Forrige uke forsvant i jobb, runderingstrening og mere løpetrening. I dag har vi også rundert…

Status rundering nå; hun kommer igang fint, har satt ned tempoet og stopper ikke. So far, so good :). Vi runderer ikke de lange 800 meterne, har kjørt inntil 400, men det er bare halvveis. Trene på…….. Puh….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..