Spor!

den

I går var vi ute i et industriområde og trente spor på hardt underlag. Fremmede sporleggere og litt mer varierende arbeidsoppgaver for Lynvingen :).

Vi begynte med et spor som startet i høy vegetasjon, ganske så ferskt og full gass fra vesla fra første øyeblikk. Mye spor i beina og lite i nesa, men selvfølgelig god kontroll i vegetasjonen. Samme fart da vi gikk over på asfalt og det blir sjelden bra. Hun roet seg etter at hun gikk på noen sportap, men altfor stor fart fra hennes side.

Neste spor var litt det samme. Starter på asfalt, går veldig bra, men gir gass på transportetappene og mister sporene. Jeg syns hun famler og søker dårlig, men hun skjerper seg etterhvert og vi jobber oss igjennom.

Siste sporet for dagen var et enklere spor, men med mange gjenstander. Sporoppsøk på to – tre meter og vesla gir bånn spiker i beina. Det går så hardt at jeg sliter med å holde henne igjen. Etter 50 meter kommer det gjenstander, mange gjenstander med ca tre meters mellomrom og da satt hun ned tempoet. Hun skjønte vel kanskje at det var lurt å gå litt saktere i bakken :). Etter gjenstandene ble hun mye mer skjerpet og gikk spor som hun pleier, det var en god avslutning på kvelden.

Oppsummert så har vi ikke gått mye spor i det siste, det har blitt litt små spor her og der, gjerne i kombinasjon med felt og fysisk trening så det er ikke så rart at hun ikke går så bra som jeg vil ha det. Bare å trene mer :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..