Teig med funn

den

Bloggtørken fortsetter…   Litt kjedelig fordi jeg har brukt opp hele quotaen på bilder. Ikke helt sikker på om jeg gidder å kjøpe meg opp til større lagringsplass, eller om jeg rett og slett å slette en del fra tidligere innlegg. Uansett så tar det mye tid…  Tid jeg ikke har nå før hovedkurs.

Vi fortsetter å trene frem til hovedkurs. Har fått mange ukjente oppgaver; nye steder, nye løsninger, nye oppgaver, sti og flanke, teig, gjenstand, tom teig, patrulje, joda, vi har nok å jobbe på!

Jeg er utrolig heldig som har så flinke folk rundt meg til å lage gode oppgaver, og jeg får stadig vekk utfordringer. Ultra finner og jobber bra, og er stadig i riktig jobbemodus :).

Innimellom all treningen har vi tatt en tur på stranda, vi har svømt litt og vi har syklet litt på kickbiken. Joda, det trenes på….   🙂

I dag har vi gått teig igjen, vi lot vesla gå en times tid før hun omsider fikk funn. Poenget er at hun ikke skal miste motet selv om hun må jobbe lenge før hun finner. Hun finner og melder og gjør en bra jobb. Etterpå trente vi melding på gjenstand, det begynner også å sitte nå.

Avsluttet dagen med en rask tur ned til Dausjøen så Ultra fikk bade, og et raskt trappeløp opp til Linderudkollen for mutter’n. Mere trening i morgen :)!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..