Hverdagen begynner igjen…

Hvor ble det av denne sommeren? Jeg kan huske at det var snø da jeg tok Orienteringsprøven 13. mai og jeg kan huske at jeg var på Sølen på kennelsamling på 17. mai. Men etter det er kan jeg bare huske at vi har trent, trent, trent og trent. Rundert og rundert og rundert. Det har vært lange dager med jobb og trening og jeg kan egentlig ikke huske at det har vært noe sommer i år. Det stemmer forsåvidt i og med at jeg ikke har hatt noe ferie. Det har blitt lite tid til blogging, og det har heller ikke vært prioritert, men nå, etter godkjenning, så blir det kanskje litt roligere :). Jeg har massevis å ta igjen :)!

Jeg har hatt en fantastisk treningsgjeng rundt meg som har hjulpet og figget og trent hele sommeren og jeg er så takknemlig for all hjelpen jeg har fått. Hadde aldri klart å godkjenne uten deres hjelp :)!

Etter at vi kom hjem fra Hovedkurs som godkjent ekvipasje i NRH ble det tid for å hente utstyr som vi har behov for når vi skal på leteaksjon. Det er ganske mye som skal på plass og det er ihvertfall veldig mye som skal lades! Hodelykt, samband og GPS i alle former og varianter, med og uten ekstra batterier, og alt må lades. Forrige onsdag pakket jeg ferdig beredskapssekken, pakket ned ekstra klær og satt frem alt for å laste inn i bilen morgnen etter. Og godt var det )! Etter å stått på beredskapslisten i 4 timer fikk vi  utkall til leteaksjon. Denne gangen kjørte vi til Kolsåstoppen, vi rakk å komme frem til KO, men innen vi kom ut i søk ble den savnede funnet i god behold :).

Mandag ble det nytt utkall til leteaksjon og denne gangen ble det en tur til Jessheim. Vi rakk å komme frem, få en teig og et stisøk, og jeg rakk frem til teigen min. Jeg hadde en plan for hvordan vi skulle starte søket, men innen vi fikk gått et par hundre meter ut i teigen ble den savnede funnet i god behold :).

Vi avsluttet dagen med en lang tur i stedet :). Neste gang blir det nok søk på oss :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..