Ute på oppdrag!

Vi har allerede rukket å kjøre frem til flere aksjoner, uten å ha kommet i søk, men i natt var det endelig vår tur :). Det ble leteaksjon i vårt nærmiljø og det tok kort tid for oss å finne frem. Jeg hadde akkurat sovnet en halvtime da alarmen ringte og var våken og uthvilt.
https://www.aksjoner.no/2017/8-redningshunder-pa-vei-leteaksjon-pa-lorenskog

Den første teigen vi skulle søke av var en blanding av bolighus og skog, og vi konsentrerte oss om gå stier og veier. Den andre teigen vi fikk var i et boligområde hvor vi skulle søke rundt hus og garasjer, og særlig se etter ved hekker, stier, gangveier osv.

Det var spennende å endelig komme i søk, og jeg syns aksjonen gikk fint for eget vedkommende. I starten var jeg litt hektisk og maste mye på Ultra; før jeg klarte å samle meg og tenke klart. Jeg klarte å tenke hvordan jeg skulle løse oppgaven og vi kom oss i søk. Jeg brukte mye tid på å søke av teigen min, og jeg var nok ganske nøye på at teigen var godt dekket. Helt sikkert mye jeg kunne gjort annerledes, men jeg måtte liksom føle jeg helt trygg før jeg klarte å avslutte teigen.

Da jeg gikk teig nr to var jeg mer avslappet og kom raskere ut i søk og jeg mener selv at vi gjorde en god jobb, og fikk det bekreftet da vi kom inn til KO.

Da vi kom hjem om morgenen tok jeg meg en dusj og dro rett på jobben. Det gikk fint å jobbe i noen timer, men utpå ettermiddagen ble jeg veldig trøtt og måtte hjem og finne sengen :). Men nå har vi ihvertfall vært ute i søk og kjent på at det fungerer :).

 

 

 

Én kommentar Legg til din

  1. Monica sier:

    Så flinke dere er. Må være spennende å få vært på oppdrag og gjøre en innsats. Go Ultra og AK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..