Leteaksjon

den

I går kveld ble det leteaksjon og jeg reiste avgårde tidlig i dag tidlig.  https://www.aksjoner.no/2017/8-redningshunder-pa-vei-leteaksjon-savnet-mann-79-pa-sorumsand

På vei til leteaksjon prøvde jeg å tenke på alt det jeg har lært om å være godt forberedt. Tenke igjennom hvem man skal lete etter og være mentalt forberedt. Ha utstyret i orden og være klar til å legge en plan for søket mitt når jeg kommer frem til teigen. Jeg syns det fungerte bra i dag. Jeg kom raskere i søke enn jeg har gjort tidligere, og jeg syns jeg var bedre forberedt enn tidligere. I dag bestemte jeg meg også for at jeg kan Alphaen (GPS) godt nok til at jeg kan bruke den på aksjon. Tidligere har jeg brukt Astroen, men den la jeg igjen i bilen.

Jeg fikk en teig langsmed strandsonen, brygger og skogsområde og ettersom jeg hadde god vind fra vennet bestemte jeg meg for å gå 10 – 15 meter fra vannkanten. På vei tilbake til bilen var planen å gå helt ned langs vannkanten der hvor det var mulig å gå. Det regnet og var surt og kaldt og svabergene var skikkelig sleipe og glatte.

Ultra er påslått fra jeg setter henne i søk og jeg syns vi gjorde en god innsats i dag. Vi er i søk i nesten to timer da vi får beskjed om at den savnede er funnet. Oppsummert syns jeg at jeg kom raskere i søk i dag enn jeg har gjort tidligere og jeg fokuserte på å stole på hunden og beslutningene mine.

Det var godt å komme hjem til dusj og en lang god frokost. Nå er det bare å lade batterier og vente på ny aksjon.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..