Leteaksjoner

Onsdag denne uken var Ultra og jeg på vei til leteaksjon, men vi kom ikke i søk. I stedetfor dro vi til Lillestrøm og trente spor istedet. Vi jobbet med starter på hardt underlag, her har vi en jobb å gjøre kjenner jeg. Vi har trent så mye overvær i det siste at spor er blitt nedprioritert. I tillegg må vi jobbe litt med overganger. Jeg la opp et par oppgaver til henne med fokus på start, men innledningsvis har Ultra mye spor i beina og mindre i nesa. Jobber på :)!

I går var Ultra og jeg på leteaksjon igjen, denne gangen ble det fem timer i søk i ett fysisk krevende område. Det var kommet 30 cm nysnø og det var veldig bratt og ulendt terreng. Jeg prøvde å dekke så mye som mulig av bratteste delen av teigen i dagslys, men da mørket falt på vurderte jeg at det var stor risiko både for meg og hunden og gå i terrenget. Det var snø så man ikke kunne se hvor man gikk, og det var store kampesteiner og dertil store hull mellom steinene som gjorde det ekstra skummelt å gå i mørket.

Vi var i søk i mange timer, jeg begynte i dagslys, men etter fem timer måtte vi gi oss. Da var både hunden og jeg våte og kalde og ganske slitne.

https://www.oa.no/nyheter/leteaksjon/gran-ostas/mann-funnet-dod-i-gran/s/5-21-281251

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..