På langtur og leteaksjon

den

I dag har Ultra og jeg vært på langtur til Drangedal for å delta på en leteaksjon. En person hadde vært savnet siden søndag, og i Telemark trengte de nye friske krefter. Kl. 05:30 i dag satte vi derfor kursen mot Drangedal. Det er langt å reise for å dra på leteaksjon, men om man kan være med å bidra, og har muligheten til det, ja, da kjører jeg gjerne langt :).

Vel fremme i Drangedal fikk jeg en teig hvor jeg skulle søke av ledelinjer med flanke og jeg skulle også søke gjennom bygninger som var åpne. Det var veldig bratt og ganske tøft terreng, men jeg fikk med meg en kjentmann som kunne vise meg hvor det var lettest å gå.

Ultra er påmeldt fra start og jakter ute i skogen, tydelig at hun gleder seg over arbeidsoppgavene sine. Jeg er litt engstelig over tempoet hennes til å begynne med ettersom det er så innmari bratte fjellsider, men hun setter heldigvis ned farten etterhvert.

Etter at vi gjorde oss ferdig med den første toppen gikk vi over veien og inn en vei hvor vi søkte på vei, men også noen bygninger.

Til sist flyttet vi oss til andre siden av teigen hvor det var flere stier inn i terrenget og Ultra er veldig påmeldt. Vi går innover i et dalsøkk og hun slår når hun får noe å jobbe på. Jeg vet ikke om det er letemannskaper som har vært i teigen tidligere, eller frivillige som har vært å lett, men Ultra jobber på «noe». Det er skikkelig bratte fjell på hver side av dalen og helt umulig å komme seg opp. Jeg bestemmer meg for å gå rundt, men etter kort tid fikk vi beskjed om å returnere til KO. Totalt fikk vi tre timer i søk så vi fikk ihvertfall gjort litt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..