Hundeførermøte og terapihund

Denne uken var vi på hundeførermøte i NRH hvor vi gikk igjennom leteaksjoner fra de siste ukene. Det var en veldig nyttig gjennomgang hvor vi snakket om alt fra søk og redning, samarbeid med andre organisasjoner, etterretning og resultat av aksjonene. Vi gikk gjennom søk og funnsteder og jeg syns det var veldig godt å få en avklaring på hvor de savnede ble funnet.  Jeg er fersk hundefører og jeg merker at jeg tråler avisene og media om informasjon om de savnede. Særlig på aksjoner hvor jeg selv har vært i søk.

På mandag kveld snakket jeg med de som har hatt Jippi, Ultras mor, de siste årene. Etter at Jippi ble pensjonist har hun bodd hos et veldig hyggelig par og det var så utrolig trist å høre at Jippi døde på mandag; https://bjornulv.wordpress.com/2017/11/20/en-epoke-er-over/

Jeg vet hvor trist og tomt det er når man mister sin beste venn så jeg tilbød Lise og Pål å låne Ultra i noen dager.  Ultra har vært på massevis av turer, fått god mat og snorksovet foran peisen :)! Det passet veldig godt for meg ettersom jeg har hatt en veldig travel uke med jobb, møter og trening og Ultra har hatt det som plommen i egget. Tusen takk for at dere ville passe Ultra :)!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..