Nytt treningsfravær og ny skade…..

den

Vi hadde ikke mer enn såvidt kommet igang med helgen før Ultra ble skadet igjen :(. Gleden over å være tilbake på listen, og rekke å reise på en leteaksjon etter langt opphold, ble dessverre kortvarig.

Vanskelig å si hva som har skjedd, men hun hoppet over en tømmerstokk i skogen, landet trolig forkjært og har trolig fått en skade i bløtvev i hoften. Jeg oppdaget ikke med en gang at hun hadde slått seg, hun gikk helt vanlig, men da vi stoppet for å lufte og var på tur inn i bilen igjen, skrek hun til. Senere samme dag stoppet hun helt opp i enkelte bevegelser og frøs til is og bare ynket seg og hadde tydelig smerter. Jeg dro hjem, ga henne Rimadyl og dro til vet’en dagen etter. Han hadde ikke noe vettugt å komme med så jeg tok kontakt med Therese som er både veterinær og terapeut, og etter nøye undersøkelser kom hun frem til at det trolig er Illiopsasen som er skadet. Så nå er vi på uke to på sterke tabletter og fullstendig ro.

Etterhvert skal vi begynne med styrkeøvelser og balansetrening, krysser fingrene for at dette også kommer til å bli bra igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..